Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звездаши на каљењу – Седми гол Ибрахима Мустафе

У претхоном такмичарском колу укупно су петорица играча нашег клуба који се налазе на позајмицама одиграли мечеве за своје клубове, а нарочито се истакао Ибрахим Мустафа који је постигао победоносни погодак за свој тим, уједино његов седми гол ове сезоне.

Ибрахим Мустафа је постигао седми гол ове сезоне у Првој лиги Србије у победи Радничког из Сремске Митровице над Тимоком 1919 од 1:0 у оквиру 17. кола. Крилни нападач рођен у Гани је прихватио лопту на ивици казненог простора, одличним „лажњаком“ је преварио штопера противничке екипе, а потом рутинском реализацијом погодио мрежу. Срђан Бабић је одиграо цео меч у победи Алемерије над УД Ибицом, а некадашњи „златни орлић“ је поново био непрелазан за нападаче у ЛаЛиги2.

Лука Марковић је одиграо 78. минута у победи Бачке против Добановаца од 1:0, а млади центарфор је био један од бољих играча на терену. По 45. минута одиграли су Новак Мартиновић и Владимир Лучић у ремију ИМТ-а против Златибора, док су због репрезентативне паузе, овог викенда, нису наступали Ричард Одада, Никола Васиљевић и Срђан Спиридоновић.

БИЛАНС ИГРАЧА НА КАЉЕЊУ:

Срђан Бабић (Алмерија) – 90 минута, победа над Унион Депортивом Ибица (1:0).

Мартин Новаковић (ИМТ) – 45 минута, реми са Златибором (0:0).

Владимир Лучић (ИМТ) – 45 минута, реми са Златибором (0:0).

Ибрахим Мустафа (Раднички СМ) – 90 минута, победа над Тимоком 1919 (1:0).

The post Звездаши на каљењу – Седми гол Ибрахима Мустафе appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment