Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Срнић: „Заједно можемо све“

Фудбалери Црвене звезде користе репрезентативну паузу како би се одмориили после 25 одиграних утакмица од старта сезоне, али и како би се што боље припремили за наредне мечеве који очекују наша првотимце на три фонта у наредним недељема. Славољуб Срнић ужива велико поверење стручног штаба ове такмичарске године, а двадесетдеветогодишњи фудбалер истиче да је пауза дошла у правом тренутку.

Пријала нам је пауза, од кад смо се окупили на почетку сезоне одиграли смо заиста много утакмица. Можемо рећи и да је предах дошао у правом моменту с обзиром да нам је било потребно да се поново сви нађемо на терену и радимо, што нисмо могли у претходном периоду због многобројних проблема на које смо наилазили. Одморили смо се, квалитетно радили и спремни дочекујемо наставак такмичења – рекао је Срнић.

Говорио је Срнић о наредном мечу који очекује наш тим у Купу Србије, када ће Црвена звезда гостовати Инђији.

Очекује нас и почетак такмичења у Купу Србије, играћемо на три фронта, циљ нам је да на сваком пољу остваримо максималне резултате. Већ у четвртак играмо против Инђије, јасно је о каквој се екипи ради, играли су Суперлигу Србије. Куп је специфично такмичење, свесни смо тога и бићемо максимално мотивисани да покажемо како се бори за Звездин грб – рекао је крилни фудбалер.

Искусни везни фудбалер истиче да је крај сезоне далеко, да је сваки меч у сезони битан, као и да ће подршка навијача бити од великог значаја до краја шампионата.

Остало је још доста утакмица до краја полусезоне, наша филозофија је позната, спремамо утакмицу по утакмицу, идемо корак по корак, такав приступ нам је доносио сјајне резултате претходних година, сигурни смо да ће тако бити и сада. Много нам значи подршка звездаша, биће нам потребна њихова помоћ и у наставку сезоне. Сигуран сам да ће Звезда показати да је јача од свих удара, заједно можемо све. Безброј пута се показало да смо сјајан тим, играчи на терену и звездаши на трибинама, управо то је оно што Црвену звезду чини посебном. Оставићемо срце на терену како бисмо на крају сезоне обрадовали црвено-белу породицу и заједно славили нове успехе нашег вољеног клуба – закључио је Срнић.

The post Срнић: Заједно можемо све appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment