Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Спортски, фер и коректно, уз бучну подршку до победе

КК Црвена звезда мтс дочекује вечерас екипу Партизана у утакмици 8.кола АБА лиге јтд од 19 часова у хали “Александар Николић”.

Клуб још једном подсећа да је овај меч проглашен утакмицом “повишеног ризика” након безбедносног састанка са представницима МУП РС и свих служби које су укључене у организацију ове утакмице, укључујући и представника АБА лиге јтд и КК Партизан НИС који су такође били присутни на састанку.

КК Црвена звезда мтс ће заједничким снагама са свим службама безбедности учинити све да утакмица протекне у најбољем реду.

Клуб још једном позива све своје навијаче да вечерас испуне дворану до последњег места, помогну екипи да у спортском амбијенту уз фер и коректно и спортско навијање, дође до нове победе.

КК Црвена звезда још једном подсећа да гостујућих навијача неће бити у складу са договором са безбедносног састанка.

Вечерас ће у халу моћи да уђу само власници сезонских карата КК Црвена звезда (који такође имају могућност да на своје име купе и две дневне карте за утакмицу 8.кола АБА лиге), као и сви они који су то право стекли куповином карте за меч 9.кола Евролиге са француским АСВЕЛ-ом.

Такође, сходно пропозицијама такмичења, службена лица КК Партизан НИС добиће за њихове потребе и на бази реципроцитета, идентичан број карата који ће добити и представници КК Црвена звезда мтс за утакмицу која ће се играти у другом делу сезоне.

Капије дворане биће отворене два сата пре почетка меча, а КК Црвена звезда мтс апелује на све који буду долазили у дворану, да се ка њој упуте раније, због детаљних контрола које ће бити спроведене на свим улазима.

Улазак на утакмицу биће омогућен свима који имају КОВИД пасош (који су вакцинисани), као и онима са потврдама попут брзог ПЦР теста и потврде да су прележали КОВИД вирус.

Ради лакшег и несметаног уласка у халу, који ће наш клуб обезбедити и посебним пунктовима за власике сезонских карата, моле се сви да припреме своје одштампане потврде или “зелене пасоше” на својим телефонима и покажу их редарима на уласку у дворану “Александар Николић”.

Такође, КК Црвена звезда апелује на све да поштују све прописане здравствене мере Републике Србије, да носе маске у хали, поштују прописано одстојање, као и да због спречавања евентуалних гужви због процедуре, крену ка дворани нешто раније.

Будите уз екипу Црвене звезде мтс вечерас, навијајте спортски фер и коректно уз препознатљиву атмосферу коју правимо и која је јединствена у Европи. Помозите нашим момцима да дођу до важне победе али на наш звездашки начин, без увреда актерима меча, увредљивих скандирања, бацања предмета на терен, закрчених пролаза…

Подсећамо да сви који се упуте ка хали и који ће вечерас бити уз наш тим, понесу било који детаљ или одевни предмет који је у основној боји Црвене звезде, јер желимо да обојимо халу у нашу црвену боју!

Утакмица Црвена звезда мтс – Партизан НИС игра се од 19 часова.

The post Спортски, фер и коректно, уз бучну подршку до победе appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

ĐOLE BARI 91 нов 14, 2021 at 17:03

ZGAZI ZVEZDO TUĐMNANOVU USTAŠKU SEKTU.I JOŠ NEŠTO,POD HITNO DA VRATIMO NOKA ,BIO JE MVP FINALA PROTIV ĐUKAJEVACA ,SLOBODAN JE IGRAČ.

Reply

Leave a Comment