Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојка

Звезда експресно до три бода

Црвена звезда – Спартак 3:0 (25:23, 25:15, 25:5)

У 6. колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге Србије одбојкашице Црвене звезде на Бањици су угостиле Спартак из Суботице и победиле максималним резултатом 3:0.

Почетак утакмице протекао је у иницијативи Спартака чије одбојкашице су боље отвориле меч, повеле и добар део сета одржавале предност од три поена. Звезда је до првог изједначења стигла средином периода 16:16, прешла у вођство и рутински привела сет крају за вођство 1:0.

У другом сету виђена је силовита Звезда. Изабранице тренера Александра Владисављева експресно су завршиле овај период игре. Од старта су држале све конце игре у својим рукама и повеле 2:0.

Питање победника решено је, практично, после десетак минута игре у трећем периоду. Звезда је водила 16:0. На крају је овај сет решила у своју корист 25:5.
Александар Владисављев тренер Црвене звезде по завршетку меча није крио задовољство победом.

Без обзира на нашу убедљиву победу морам да похвалим девојке из Суботице које су биле изузетно мотивисане и борбене и показале, заиста, фанатичну борбеност у првом сету и довеле нас у ситуацију да, практично, играмо на разлику. Јесмо мало опуштеније ушли у утакмицу. Била је велика потрошња у претходна два меча, у Купу против Јединства и против шампиона на Убу, много се ту енергије, емоције и снаге ту потроши. И онда дође екипа од које знаш да си бољи и не извлачиш максимум, бар не на почетку. После је све дошло на своје место и драго ми је што смо имали прилику да пробамо и девојке са мањом минутажом на терену.

Либеро Тијана Милојевић истакла је да је веома поносна на девојке на седмом тријумфу у Суперлиги.

– Мислим да смо пружиле максимални учинак на утакмици, то је показала и наша игра. Први сет је био мало климав, успеле смо да се избавимо из тога, после првог освојила и наредна два сета.

У дуелу против Спартака у тиму Звезде је дебитовала кадеткиња Андреа Томовић. У наредном мечу црвено-беле гостују екипи Клека.

The post Звезда експресно до три бода appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment