Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Пефи дочекан овацијама у београдском храму кошаке

У 9. колу елитног европског кошаркашког такмичења кошаркаши Црвене звезде мтс дочекали су у дворани „Александар Николић“ француску екипу ЛДЛЦ АСВЕЛ Вилербан. Виђена је још једна одлична представа момака у црвено-белим дресовима, а као последица свега остварена је још једна евролигашка победа.

Тренер Дејан Радоњић у дуелу против француске екипе није могао да рачуна на последње појачање нашег клуба Стефана Марковића који је меч својих нових саиграча одгледао у Звездиној опреми покрај клупе нашег тима. Треба напоменути да је приликом изласка на паркет (одрадио је и загревање са екипом пред меч са АСВЕЛ-ом) популарни Пефи добио овације звездашке публике која од некадашњег српског кошаркашког репрезентативца очекује много у предстојећем делу сезоне.

Стефан Марковић је током досадашње играчке каријере наступао за београдски Атлас, Хемофарм из Вршца, Бенетон из Тревиза, Валенсију, Банвит, Уникаху, Зенит, Химки, а последњи ангажман је имао у италијанском Виртусу из Болоње. У дресу националне селекције освојио је сребрне медаље на Еуробаскету 2009. у Пољској, Светском купу 2014. у Шпанији и на Олимпијским играма у Рију 2016. године.

(фото: Starsport)

Повезане вести

Leave a Comment