Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Клуб демантовао информације о повратку Луиса Ибањеза

Тоокм јучерашњег дана многи портали пренели су вест о повратку Луиса Ибањеза у редове нашег клуба. Наиме, према „сазнањима“ колега тренер Дејан Станковић је задовољан играма омаленог Аргентинца у редовима нашег развојног клуба Графичара и самим тим одлучио је да током зимске паузе прекомандује левог бека у први тим Црвене звезде.

Међутим, према информацијама које стижу са стадиона „Рајко Митић“, руководство нашег клуба демантује наводе и остаје да се види хоће ли током предстојећег прелазног рока клуб коначно довести играча на позицији левог бека.

Подсетићемо само да је Луис Ибањез имао запажену улогу у нашој екипи током сезоне 2015/16 када је и освојена шампионска титула, а на београдску „Маракану“ стигао је из редова мађарског Ђера. У црвено-белом дресу Ибањез је одиграо укупно 37 мечева и био стрелац 11 погодака.

Ибањез у дресу РФК Графичар

Током богате играчке каријере тридесеттрогодишњи Аргентинац је до сада наступао за екипе Боке Јуниорс и Расинга из Авеланеде у домовини, затим за загребачки Динамо, мађарски Ђер ЕТО, Црвену звезду, турске клубове Трабзонспор и Кардемир Карабукспор, Зрињски из Мостара, а тренутно је као што је већ наведено, члан београдског Графичара.

Повезане вести

Leave a Comment