Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Иза југа Маракане – Боровић за јачи напад омладинаца

Омладинци Црвене звезде ове сезоне бележе одличне партије, како у националном шампионату, тако и у Лиги шампиона за младе, а велико појачање за екипу Марка Неђића сигурно ће бити повратак талентованог Марка Боровића, који је након тешке повреде лигамената и паузе од годину дана коначно близу повратка на терен. Млади фудбалер није крио задовољство и срећу што ће поново заиграти у црвено – белом дресу и помоћи тиму, али и истакао да је иза њега један тежак период.

Цела екипа ми је недостајала, као и фудбал генерално. Тешко искуство за мене, али био сам стрпљив и знао сам да и тој повреди мора да дође крај и да ћу се опоравити. Трудио сам се да што боље одрађујем тренинге које сам добио у оквиру терапије, ако већ не могу да радим са лоптом, трудио сам се да напредујем на другим пољима и то ми је давало додатну снагу да не одустајем и идем напред. Сваки дан на тренингу имам велики осмех, јер сам напокон поново стигао на терен. Тренирам са екипом и полако се враћам у ритам – почео је Боровић.

Подршка у таквим ситуацијама је најбитнија за фудбалере, а бисер наше Омладинске школе истакао је да му је много значило што је током целог процеса био окружен позитивним људима.

Поред мени блиских људи, највећу подршку пружала ми је Ирина физиотерапеут. Она је била уз мене свакодневно на терапијама и највише ме бодрила да идем ка циљу и да не одустајем. Много је битно да имате неког ко ће да вас бодри, јер у таквим ситуацијама много значи сваки вид подршке. Једина обавеза ми је била терапија и тренинг у склопу опоравка, па ми је много значило да сам окружен позитивним људима – рекао је Боровић.

Јуниори Црвене звезде бележе фантастичне партије од почетка сезоне, а талентовани фудбалер имао је само речи хвале за своје саиграче.

Пратио сам све утакмице и веома сам задовољан како играју. У екипи влада добра хемија, момци бодре једни друге и сигуран сам да због тога долазе и добри резултати и да ће се тако и наставити – закључио је Боровић.

The post Иза југа Маракане – Боровић за јачи напад омладинаца appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment