Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновијеРегионална лига

Дођи на АСВЕЛ, купи карту за дерби!

Кошаркаши Црвене звезде мтс у недељу играју меч 8.кола АБА лиге јтд са екипом Партизана НИС.

Дерби и меч две првопласиране екипе у досадашњем току сезоне регионалне лиге игра се од 19 часова у хали Александар Николић.

Тим поводом одржан је и састанак безбедности на коме су били присутни сви представници служби које ће бити ангажоване на организацији ове утакмице, представници полиције, као и представници оба клуба, и АБА лиге, након кога је одлучено да неће бити дозвољено присуство гостујућих навијача, као и начин на који ће се продавати карте за недељу утакмицу!

КК Црвена звезда мтс карте за ову утакмицу продаваће по два основа и куповина карте за недељну утакмицу биће омогућена: свим власницима сезонских карата нашег клуба за такмичарску сезону 2021/2022, као и свим купцима дневних карата за утакмицу 9. кола Евролиге коју наш тим игра у четвртак против француског АСВЕЛ-а и који то буду учинили на благајни хале Александар Николић само на дан утакмице!

Власници сезонских карата редовно са својом улазницом долазе на утакмицу у недељу!

Сви власници сезонских карата ће такође моћи и да купе дневне карте за Партизан и то на тај начин што ће власник сезонске карте моћи да купи максимум две дневне карте за недељну утакмицу.

Право на куповину карте за Партизан ће се остваривати давањем на увид продавцу сезонске карте.

Клуб подсећа да се дневне карте за Асвел продају од уторка и сви заинтересовани их могу купити у среду и четвртак (на дан утакмице) на свим продајним местима која су већ наведена у званичном саопштењу клуба, као и онлајн.

Будите уз Црвену звезду мтс, пружите подршку нашем тиму у две важне утакмице коју црвено бели играју у четвртак и недељу!

Клуб подсећа и овом приликом да куповином дневних карата директно помажете КК Црвена звезда мтс да несметано и свакодневно функционише у временима која нису лака за кошарку и спорт у целини.

Клуб ће се посебним саопштењем огласити у петак и информисати јавност о свим безбедносним аспектима и детаљима везаним за ову утакмицу!

Уједно подсећамо и на цене појединачних карата за недељну утакмицу, које важе за АБА лигу у такмичарској сезони 2021/2022.

ХАЛА АЛЕКСАНДАР НИКОЛИЋ (ДНЕВНЕ КАРТЕ)

ТРИБИНА А, Б, Ц – 500
ПАРТЕР Б – 800
ВИП ЛОЖА – 1,800
ПЛАВА ЛОЖА – 1,500
БЕЛА ЛОЖА – 1,200
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 1. РЕД – 8,000
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 2. РЕД – 4,000
ПОЧАСНО МЕСТО 1. РЕД – 12,000
ПОЧАСНО МЕСТО 2. РЕД – 6,000

КК Црвена звезда мтс

The post Дођи на АСВЕЛ, купи карту за дерби! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment