Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаКошаркаНајновијеТрансфери

MaxBet sport: „На скенеру Звезде искусни плеј“

Звезда планира појачавање тима. Јасно је да су потребна освежења у екипи, посебно у ситуацији кад од почетка сезоне тренер Дејан Радоњић не може да рачуна на све играче. Полако се стабилизује састав кад су пореде у питању (изван строја је само Ерон Вајт), али коронавирус с времена на време избаци из строја неког играча (сада је ван терена био Никола Ивановић).

Тим с Малог Калемегдана жели да појача организацију игре. Према сазнањима портала „maxbetsport.rs“ на скенеру Црвене звезде је искусни плеј. Већ је било неких наговештаја за његово ангажовање, али у првом цугу до тога није дошло. Можда ће сада да буде постигнут договор…

Није искључено да међу црвено-беле дође Стефан Марковић. Од августа ове године популарни Пефи је без ангажмана.

По играчким карактеристикама се уклапа у визију тренера Радоњића. Игра одлично одбрану, има евролигашко искуство, а у сезони 2020/21 као члан Виртуса бележио је просечно 6.6 асистенција у Еврокупу.

(извор: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/na-skeneru-zvezde-iskusni-plej-321448/?fbclid=IwAR1kC0O4O4SfPCCh-vmC-mQtui0BGvvnsYFxTQ9HC_PeO_vp6uGzD5GDMI4

Повезане вести

1 comment

Zveki нов 9, 2021 at 01:13

Jaoj…Stefan Marković… 6 meseci trazio klub…nije igrao.. 34 god….povređen često… najslabiji elemenat u igri mu šut…jos jedan sa slabim šutom… mislim: no coment… opet pravimo sanatorijum iliti staracki dom.

Reply

Leave a Comment