Moja Crvena Zvezda
Архива

Budućnost u ponedeljak gostuje u Pioniru

Entoni Majls obećava veliku borbenost protiv "večitog" šampiona Crne Gore

U ponedeljak 10.januara sa početkom u 20.15 časova,košarkaši Crvene zvezde će i u 15.kolu NLB lige igrati kao domaćini. U Pionir dolazi ekipa Budućnosti.

Podgorički tim ove sezone igra u veoma dobroj formi i nalazi se u vrhu tabele regionalnog takmičenja.

Trener crveno belih, Mihailo Uvalin očekuje još jednu tešku utakmicu, protiv odličnog protivnika:

– “Apsolutno, moramo da pokušamo da odigramo jednu mnogo bolju utakmicu i da pokažemo da je protiv Nimburka bio samo loš dan. Želimo što pre da zaboravimo to loše izdanje protiv Čeha jer ja verujem da moja ekipa definitivno može bolje.
Generalno, ne treba se previše zavaravati jer je Budućnost veoma jaka ekipa i ako se protiv njih ne odigra preko svojih mogućnosti, biće veoma teško. Samo činjenica da je Podgorička ekipa u vrhu tabele regionalnog takmičenja i dobri rezultati u Evropi, pokazuju da se radi o snažnom protivniku. Pogledajte samo prošli meč protiv Partizana, kada su u jednom trenutku imali i osmanaest poena prednosti.
Ja se još jednom nadam da ćemo na krilima navijača dobiti dodatnu energiju koja nam je potrebna da pružimo dobru partiju“
, izjavio je Uvalin.

Zvezdin centar, Entoni Majls želi sa ostatkom tima da pokaže mnogo veću želju i borbenost u sutrašnjem meču:

– “Sutra je u utakmica u kojoj očekujemo da budemo mnogo bolji nego što smo bili protiv Nimburka. U goste nam dolazi veoma jaka ekipa i moramo da popravimo igru i u napadu i u odbrani. Moramo da igramo hrabro i da se borimo svih četrdeset minuta, a na kraju će rezultat govoriti sam za sebe. Najvažnije je da igramo kao tim i da damo sve od sebe“, rekao je Majls

Повезане вести