Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатКонференције за медијеНајновијеФудбал

Погледајте како је Станковић напустио конференцију за новинаре на „Карађорђу“

Утакмица између Црвене звезде и Војводине оправдала је епитет дербија. Обе екипе су играле отворено, а публика је могла да ужива. На крају је Црвена звезда победила са 2:1 и остала у трци за одбрану титуле.

Ништа мање интересантно није било ни на конференцији за медије на којој су били тренери оба тима. У једном моменту је новинар Радио Делте из Новог Сада упитао станковића: “Да је данас Звезда изгубила, првенство би било завршено. Да ли је данас Војводина морала да изгуби?”.

Станковић прво није разумео питање, а потом када га је новинар поновио, опет је рекао да не разуме. Тада се у причу умешао портларол Црвене звезде Миљан Милошевић рекавши да је питање тенденциозно.

Новинар му је одговорио да није питао њега, већ Станковића. Тада је тренер Црвене звезде устао поздравио све присутне и отишао.

Станковићу је ово први пут да као тренер Звезде напушта конференцију за медије пре њеног краја. Овај моменат погледајте од 7:15 минута.

(извор: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/nesportsko-pitanje-pogledajte-kako-je-stankovic-prvi-put-kao-trener-zvezde-napustio-konferenciju-za-novinare-pre-njenog-kraja-video-321361/?fbclid=IwAR2jYC6ra6nzVMOOdU0qUwLS3brYL_fR55TpxY4G0tAKLpIPTfjtgbKJPCE

Повезане вести

Leave a Comment