Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоДомаћа такмичењаЖенски ватерполоНајновије

Звезда декласирала Спартак на почетку Првенства Србије

У првом колу квалификационе рунде Првенства Србије, ватерполисткиње Црвене звезде декласирале су на Бањици младу екипу Спартака из Суботице резултатом 30:4 (10:0, 6:0, 8:2, 6:2).

Црвено-беле су предвођене грчком голгетерком Аном Мамоглу најавиле убедљиву победу већ у уводним минутима меча, пошто је после свега три и по минута игре било 6:0. Константно се тресла мрежа Спартака, а средином трећег периода било је 20:0 и екипа Драгане Ивковић је рутински привела утакмицу крају.

Грчка ватерполисткиња је била најефикаснија са осам голова, док је Кубанка Сесилија Диаз Меса додала шест, а Татјана Теодоровић је пет пута затресла мрежу. У стрелце се три пута уписала Андреа Гашић, Христина Илић, Тара Пејчић и Милица Зелић су постигле по два гола, а Ива Лујић и Јована Тодоровски су постигле по један гол.

У другом колу, у недељу од 10 часова, Црвена звезда се састаје са Палилулом, док ће у вечерњем термину, од 20 сати, одмерити снаге са Партизаном. У последњем колу у понедељак од 20:45 противник ће бити Валис.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – СПАРТАК 30:4 (10:0, 6:0, 8:2, 6:2)

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Лазић, Пејчић 2, Ј. Лујић, Тодоровић 5, И. Лујић 1, Мамоглу 8, Тодоровски 1, Диаз Меса 6, Илић 2, Гашић 3, Зелић 2, Димитријевић. Тренер: Драгана Ивковић.

СПАРТАК: Хуђец, В. Козла, Л. козла 1, Ковачић, Токић 1, Бабарили, Бугарски, М. Месарош, Балаћ, Љубичић 2, Елагар, Т. Месарош. Тренер: Петар Копуновић

The post Звезда декласирала Спартак на почетку Првенства Србије appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment