Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Саопштење Мидтјиланда због КиМ: „Грешка! Наш ПР тим је несвесан ситуације у вашој земљи!“

До утакмице између Црвене звезде и Мидтјиланда остало је нешто више од 24 часа, али атмосфера је већ данас подгрејана. Кривицом Данаца.

Наиме, на друштвеним мрежама овог тима данас се појавила мапа Србије у којој су Косово и Метохија одвојени од Србије. Прво је та објава засутама порука навијача Црвене звезде, а потом су се и наши медији тај чин окарактерисали као тешку провокацију људи из Мидтјиланда.

Тим поводом огласили су се Данци. Они су се извинили у име свог ПР тима који не направио грешку. Саопштење преносимо у целости:

– „Видели смо реакције у српским медијима на нашу објаву на друштвеним мрежама. Овим путем желимо да се извинимо свима, у питању је ненамерна грешка. Наши уредници дреуштвених мрежа су преузели мапу са Гугла несвесни ситуације у вашој земљи, те нам није била намера да на било који начин провоцирамо. Верујемо и надамо се да ће јавност у Срибји имати разумевања за ову, поново напомињем, ненамерну грешку. Имамо само поштовање за Србију и њен народ“, написали су људи клуба из Хернинга.

Видећемо како ће “Делије” у четвртак да дочекају Данце.

(извор: maxbetsport.rs)

Повезане вести

1 comment

MILOS RANKOVIC нов 3, 2021 at 21:41

Docekacemo ih lepo kako zasluzuju najvecim uvredama ko i oni nas.niste smeli da nas dirate za Kosovo.to je osinjak.necete primiti manje od tri gola

Reply

Leave a Comment