Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојка

Црвено-бели славили у Крагујевцу

Раднички – Црвена звезда 1:3 (17:25, 25:21, 23:25, 26:28)

Одбојкаши Црвене звезде забележили су победу у 5.колу Банка Поштанска штедионица Суперлиге Србије. На гостовању у Крагујевцу савладали су Раднички 3:1.

Почетак утакмице протекао је у изједначеној игри, екипе су се смењивале у вођству све док Звезда код резултата 8:8 није направила серију 7:0 и стекла, испоставило се недостижну предност.

У другом сету домаћи су добро стартовали, повели, а Звезда је “јурила” резултат. Поново је код резултата 8:8 успела да преокрене и поведе, али овога пута није успела да створи већу залиху. Раднички је изједначио на 19:19, а онда добро финиширао за победу у сету.

На крилима изједначења домаћи одбојкаши су у већем делу трећег сета диктирали темпо. Средином периода имали и пет поена предности 13:8, али је Звезда агресивнијом игром успела да стигне до 18:18, направили разлику и у неизвесној завршници сета поведе са 2:1.

У четвртом сету након почетка у коме су се екипе смењивале у вођству црвено-бели су се одвојили на четири поена 13:9, али су домаћи одбојкаши успели да прекину серију и задрже прикључак. У напетој завршници Звезда је славила на разлику.

Наредни испит за изабранике тренера Игора Жакића биће реванш меч четвртфинала Купа Србије против Ниша у Нишу. Утакмица се игра у среду

The post Црвено-бели славили у Крагујевцу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment