Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаДруги пишуНајновијеРукомет

Крсманчић: „Показали смо да можемо да играмо са најбољим тимом“

Црвена звезда је у мечу против Војводине показала сву лепоту рукометне игре, од велике борбености, пожртвованости, преко сјајних асистенција, шутева, додавања. Све је то било довољно да црвено-бели направе највећи скалп у српском рукомету последњих годину и по дана и победе Војводину.

Сјајна партија читавог тима, напад креиран од прве виолине Марка Крсманчића, одбрана предвођена одличним Драшком Ненадићем, уз добре роле свих играча, који су пратили ова два повратника у црвено-бели тим.

– „Не треба много трошити речи на то ко је и шта Војводина последњих седам, осам година. Ми смо желели да пружимо максимум, да се боримо и са најбољим тимом видимо где смо у овом тренутку. Тражили смо шансу током читавог меча, нашли је и на крају заслужено победили“, рекао је Марко Крсманчић, најбољи играч утакмице.

Сјајни организатор игре је додао:

– „Ово је била наша најбоља утакмица ове сезоне. Искористили смо све указане шансе, поклопило нам се све у игри и мислим да смо тооком читавог меча били на висини задатка. Навијачи су дали посебан ритам, атмосфера је стварно била сјајна, а ми смо се борили као лавови. Нема пуно филозофије, показали смо да можемо да играмо са најбољим тимом.“

Драшко Ненадић је унео велику дозу самопоуздања?

– „Не могу речима да опишем колико он значи за екипу. Много је битан и на терену, али и ван њега. Са њим је све другачије, одбрана је нестварно добра, потпуно друга димензија игре, а уз Драшка су и остали момци почели да играју. Повукао је читаву екипу.“

Очекује вас дужа пауза, а потом и меч са Металопластиком?

– „Добро ће нам доћи пауза јер ћемо имати још времена да се уиграмо и скоцкамо још боље. Надам се да ће до тада да нам се врати и Хорват, јер је и он много битан за тим. Морамо да задржимо борбеност, да будемо још бољи и јачи у наставку. Нисмо добро почели сезону, али ћемо је завршити како треба“, рекао је на крају Марко Крсманчић.

(извор/фото: zurnal.rs)

Повезане вести

Leave a Comment