Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатМлађе категоријеНајновијеФудбал

Иза југа Маракане – Победа бисера у дербију

Дечаци рођени 2012. године славили су у вечитом дербију резултатом 2:1 у оквиру „Фер-плеј лиге“, а стратег наших бисера који осим освајања турнира на међународној сцени, доминирају и на домаћој сцени – Славиша Шуша био је поносан после оствареног тријумфа.

Утакмица је протекла сјајно, одиграли смо на нивоу. Био је то дечији меч, без тензије, али са много позитивног ривалитета. Што се саме утакмице тиче, развојно гледамо да то са наше стране буде сјајно и да све што радимо на тренинзима – пренесемо на терен. Већ у првом полувремену смо водили са 2:0, у наставку смо примили гол, али на крају је уследило заслужено славље за нас. Заиста сам поносан – почео је Шуша.

Црвена звезда је на терен изашла у следећем саставу: Боровчанин, Витакић, Видојевић, Николић, Нешковић, Мрковић, Аврамовић, Живановић, Цветичанин, а шансу су добили још: Радошевић, Ранковић и Бијелић. Питање победника су головима решили Стефан Мрковић и Михајло Бијелић.

Учим децу да пре свега схвате да је кодекс понашања основ за улазак у систем фудбала. И турнири које смо освајали су резултатски добро прошли, али пласман је увек у другом плану. Желим да после сваке утакмице буду срећни и задовољни, али ово је Црвена звезда, очекивања су велика и тражимо најбоље од њих. Некад ће доћи и до пораза, и то је нормално, морају да науче да се понашају и у тим ситуацијама. Похвалио бих све дечаке које тренирам, вредно раде и целокупна генерација је талентована. Настављамо да радимо – закључио је Шуша.

„Фер-плеј лига“ обухвата узрасне категорије од 7 до 12 година, а Црвена звезда игра у конкуренцији са ривалима који су годину дана старији, тако да се од развојног принципа не одступа ни у претпетлићима, ни у омладинцима. Конкретно ова генерација игра два полувремена по 20 минута и по принципу 7+1, а димензије терена су наравно мање од оних уобичајних.

The post Иза југа Маракане – Победа бисера у дербију appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

krvavi zvezdas-DE окт 28, 2021 at 17:21

MOLIM ADMINA DA NE STAVLJA VISE OVAKVE NASLOVE „BISERI“..VREDJA INTELIGENCIJU..KAKVI BRE BISERI KAKVI BAKRAČI..KOJI BISER SMO PROIZVELI ZA 20G DA SMO GA PRODALI ZA 10,15MIL..PA NIKOGA I NIKADA NEĆEMO..UČITE OD GROBLJA USTAŠKOG KAKO SE TO RADI ANE NA SILU GURATE R.ETARDE NIKOLIĆA,PETROVICA ITD A NEMAJU KVALITET NI ZA PALILULAC

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 28, 2021 at 17:20

MOLIM ADMINA DA NE STAVLJA VISE OVAKVE NASLOVE „BISERI“..VREDJA INTELIGENCIJU..KAKVI BRE BISERI KAKVI BAKRAČI..KOJI BISER SMO PROIZVELI ZA 20G DA SMO GA PRODALI ZA 10,15MIL..PA NIKOGA I NIKADA NEĆEMO..UČITE OD GROBLJA USTAŠKOG KAKO SE TO RADI ANE NA SILU GURATE RETARDE NIKOLIĆA,PETROVICA ITD A NEMAJU KVALITET NI ZA PALILULAC

Reply

Leave a Comment