Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВеслањеНајновијеОстало

Звезда је укупан победник Омладинске лиге Србије

Такмичењем у Новом Саду протекле суботе, Новосадском даљинском регатом, спуштена је завеса на такмичарски део веслачке сезоне. Уз учешће 150 веслача и веслачица уједно је одржано и последње коло Омладинске лиге Србије, а на крају су проглашени и укупни победници.

Такмичење је протекло без проблема, уз одличне услове за тркање и што се тиче Дунава, и саобраћаја на Дунаву, и времена. Зато је 150 веслача и веслачица могло да пружи максимум на Новосадској даљинској регати, а и у шестом, последњем колу Омладинске лиге Србије. Такмичари који су се борили за медаље били су из 11 клубова, а 39 посада веслало је у седам дисциплина. У оквиру Омладинске лиге, у трци четвераца за кадеткиње, победницама – веслачицама Партизана – уручен је и меморијални пехар Катарина Куновић. По завршетку Даљинске регате прогласили смо и победнике у Омладинској лиги – Црвену звезду, као и у Купу Србије – Партизан, чиме смо практично ставили тачку на ову веслачку сезону у нашој земљи – истакао је у име организатора Данило Лучић, тренер у ВК Данубиус 1885, уједно и члан Извршног одбора Веслачког савеза Србије.

Након 5. кола Омладинске лиге Србије, најмлађи такмичари Црвене звезде крунисали су одличну сезону укупним победником овог такимичења. Честитке за пионире и пионирке и њиховог тренера Игора Лончара.

На одржаној регати у Новом Саду, пионири и кадети су сезону завршили освојивши 3 медаље: Игор Гверић, Милан Стевановић, Лука Маричић и Милан Цветковић у четверцу скул за пионире, Филип Митрић, Павле Лијескић, Вук Нектаријевић и Богдан Ђурковић у четверцу за кадете, Анка Милићевић, Јана Пешић, Сара Витезовић и Лана Маринковић у четверцу за пионирке.

Честитамо нашим пионирима и кадетима, као и тренерима Игору Лончару и Владимиру Мојићу на одличном завршетку веслачке сезоне.

The post Звезда је укупан победник Омладинске лиге Србије appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment