Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКонференције за медијеКошаркаНајновије

Радоњић: „Под знаком питања је и Калинић“

Само дан након успешног „излета“ на црногорском приморју и тријумфа на увек незгодном терену у Бару, медијима се обратио тренер нашег кошаркашког клуба. Дејан Радоњић се осврнуо на претходне мечеве, али и најавио наредна искушења која се налазе пред црвено-белим кошаркашима:

– “Овај циклус је врло захтеван. Играли смо са Албом, сутрадан имали пут за Бар, одиграли тежак меч, који је био добар за нас. Данас опет пут, као и сутра. Ритам је такав да изискује да користимо слободно време како можемо. Нема простора за велике захвате. Да скупимо снаге и направимо припиреме за мечеве који следе”, истакао је Радоњић.

– “Никола Ивановић је у изолацији, Арон Вајт у програму, а под знаком питања је и Калинић. Ради се о лакшој повреди, али видећемо да ли ће бити спреман. Данас није тренирао видећемо како ће се развијати ситуација.”

О првом ривалу у овој недељи Радоњић говори са пуно поштовања.

– “Освајач Еврокупа. Направили су потпуно нови тим за ову сезону. У једном тренутку је изгледало да ће бити добар тим, али ангажовање играча који су изузетно квалитетни дали су јасан знак да је и тај добар тим надограђен. Доста су показали, индивидулано су јако квалитетни, Мајк Џејмс је међу најбољима у Евролиги. Има ту још доста добрих играча. Атлетски су такође добар тим.”

Сусрет 6. кола Евролиге између Монака и Црвене звезде на програму је у уторак 26. октобра са почетком од 19 часова.

Повезане вести

Leave a Comment