Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Турци заинтересовани за Звездиног нападача

Према плану. Архивиран је и Раднички, Црвена звезда је освојила очекиване бодове. Поготком Ел Фарду Бена срушен је тим из Ниша и настављена је потера за вечитим ривалом.

Искуство и квалитет. Нема дилеме да је годинама уназад Бен битан ослонац клуба из Љутице Богдана. Поготком против Радничког из Ниша је поправио учинак најбољег стрелца странца у историји клуба. Могло би, међутим, да се догоди да већ у јануарском прелазном року Бен промени средину.

Како сазнаје „MaxBet sport“ репрезентативац Коморских острва је поново на мети клубова. Летос није зелео у Саудијску Арабију, а поново су нападача пикирали из Турске. Његово име налази се на листи зимских појачања Ризеа, који хоће да избори останак у елити. И они нису једини који би волели да виде Бена у својим редовима. И Самсун се преко посредника распитивао за услове евентуалног трансфера.

Ипак, клубови ће морати да спреме “екстра” понуду. Бен има уговор до јуна 2023. године, а често је понављао да жели да заврши каријеру у црвено-белом дресу и настави да живи са породицом у Београду. Расплет је на чекању. Турци вуку наредне потезе…

(извор: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/saznajemo-blizi-se-rastanak-turci-ponovo-pikirali-napadaca-zvezde-317869/?fbclid=IwAR0soh5dVjAKLpLx_jr14Rt1mBUxr4iqPx3_W7-vXMRDLgXHFbZepPaBkmI

Повезане вести

Leave a Comment