Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Хокејашки викенд млађих селекција (резултати)

И млађе селекције Хокејашког клуба Црвена звезда овог викенда су забележиле своје наступе.

Селекција до 14 година је одиграла свој пријатељски меч у Новом Саду, а противник је била екипа НС Старса. Виђен је један занимљив меч, а победу су однели наши хокејаши резултатом 4:3 (2:1, 1:1, 1:1). Стрелац три поготка био је Марко Шмакић, док је један погодак постигао Милош Мудреновић.

Селекција до 12 година је такође гостовала у Новом Саду, али у оквиру Државног првенства Србије. Домаћин нашим хокејашима била је екипа Војводине, а Црвена зевзда је забележила убедљиву победу од 8:2 (1:1, 3:1, 4:0). Стрелци за Звездине клинце били су Ненад Николић, Димитрије Илић, Немања Димитрић (2), Павле Рошуљ (2) и Павле Вељић (2).

Селекција до 10 година наступила је на свом другом турниру ове године. Овај пут су гостовали у Новом Саду, а како се резултати не пишу, важно је истаћи да је ова селекција (заједно са слекцијом У8) развојна и да је циљ да се деца друже и што више заволе хокеј на леду.

Ред Тим је био домаћин и турнира за екипе до 8 година, а легендарни Војин Кољеншић је дао кратки резиме овог турнира:

– “Ово је први турнир у сeзони 2021/22 У8 Лига шампиона у Бeограду. Учeсници су били: Црвена звeзда, Рeд Тим, Војводина, НС.Старс, Спартак и Марбо. Организатор јe била екипа Рeд Тим. Учeствовало је 60 такмичара годишта 2014/15. Нова правила игрe су 3х3, а врeмe игрe 1х18. Измeне су на 60 сeк.
Тимови су исказали да нова правила захтeвају дужи пeриод привикавања играча на игру у односу на прeдходне године, када сe играло 4х4 и учeствовало 90/95 учeсника на турнирима. Рeзултати и побeдници нису важни, јeр јe игра развојног карактeра.”

(извор/фото: czbg.net)
https://www.czbg.net/2021/10/24/hokejaski-vikend-mladjih-selekcija-rezultati/

Повезане вести

Leave a Comment