Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Хокејаши победом започели нову сезону

Хокејаши Црвене звезде су победом започели нову сезону.

Након неколико одложених утакмица, црвено-бели су данас за противника имали други тим нашег клуба, Ред Тим, који се такмичи у Државном првенству Србије. За Звездине сениоре ово је био добар тренинг меч пред следећи који их чека са екипом Војводине (меч се игра у оквиру ИХЛ такмичења, али се рачуна и за домаће првенство).

Звезда је у првој трећини дала три поготка. У 5. минуту стрелац је био Роберт Сабадош (асистенција Новаковић – Подунавац), у 10. минуту мрежу Ред Тима затресао је Василије Анђелковић (асистенција Гвозденовић), да би коначан резултат овог период (3:0) закључио Марко Драговић у 18. минути (асистенција Лештарић – Санадош).

У другом периоду смо видели четири поготка за црвено-беле сениоре. Прво је на 4:0 (26. минут) повисио Роберт Санадош (асистенција Драговић), да би у 32. мин. Лазар Лештарић (асистенција Подунавац) већ било 5:0 на семафору. само минут после (33. мин) Коста Младеновић (асистенција Вуковић) повисио је на 6:0, а у 35. мин. Лазар Лештарић постиже свој други погодак за 7:0 (асистенција Новаковић – Сабадош).

На почетку последњег периода Звезда је преко Марка Младеновића (асистенција Шпањевић) дошла у водство од 8:0, па су онда мало спустили гард што су младићи из Ред Тима искористили и постигли два поготка у 48. и 49 минуту. Први гол за Ред Тим дао је Матеја Милошевић (асистенција Крављанац), а други павле Стојановић (асистенција Николић – Крављанац). После та два поготка Звезда се мало уозбиљила (ако се то тако може рећи за овај сусрет) и постигла 4 поготка. На 9:2 (54. мин) повисио је Матија Вуковић (асистенција Младеновић), да би само 30-ак секунди касније гол за 10:2 постигао Роберт Сабадош (асистенција Лештарић). У 55. минуту Павле Подунавац (асистенција Драговић) доноси предност од 11:2, да би коначних 12:2 било дело истог играча, Подунавца (асистенција Лештарић) у 59. минуту.

(извор/фото: czbg.net)
https://www.czbg.net/2021/10/24/hokejasi-pobedom-zapoceli-novu-sezonu/

Повезане вести

Leave a Comment