Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатКонференције за медијеНајновијеФудбал

Станковић: „Навијачи су играч утакмице“

Црвена звезда је савладала нишки Раднички резултатом 1:0 у оквиру 14. кола Суперлиге, а утиске после нова три бода које је наш тим освојио изнео је Дејан Станковић, који се осврнуо на то да су утакмице после европских – најтеже.

Меч је изгледао тако да једноставно мораш да даш голове када створиш толико шанси и толико пута шутнеш на гол, али у такмица после Европе је најтежа, јер се потрошимо и физички и емотивно. Рекао сам и на конференцији пред меч да можда неће бити лепо, али три бода су три бода. Могло је боље, барем испред гола, једноставно морамо да решавамо те ситуације, јер то су „гол лопте“ које морају тамо и да заврше. Утакмица има другачији ток када из три шансе постигнеш два поготка, али радићемо и нема посустајања. Нисам забринут, али мала фрустрација да од толико шанси – не постигнемо много голова. Жао ми је због момака, потрошили су се да створе шансе, као и у одузуимању лопти и нападању на постављену одбрану. Сви хоће да се надигравају, али то је релативна ствар, јер имаш блок испред себе и то добар. Треба те шансе да искористиш – почео је Станковић.

Подршка ни овог пута није изостала, а шеф стручног штаба нашег тима се захвалио навијачима који нису престајали са песмом током свих 90 минута.

Хвала навијачима, јер су током свих 90 минута били играчи утакмице. Сјајна подршка, хвала им на томе и идемо даље – закључио је Станковић.

The post Станковић: Навијачи су играч утакмице appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment