Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКонференције за медијеКошаркаНајновијеРегионална лига

Радоњић: „Значајна победа на тешком гостовању“

Кошаркаши Црвене звезде мтс савладали су у Бару екипу Морнар-Барско злато резултатом 77:69, у утакмици 5. кола регионалне АдмиралБет АБА лиге.

После утакмице тренер Црвене звезде Дејан Радоњић изнео је своје утиске

– „Морнар је на почетку диктирао ритам. Нисмо имали жељену агресивност у одбрани. Успели смо да променимо однос снага током другог квартала, створили смо двоцифрену предност коју смо олако испустили. Остварили смо изузетно значајну победу на тешком гостовању, а налазимо се у убитачном ритму. Победа против Морнара нам много значи у психолошком смислу јер у бољем расположењу чекамо јако захтевне дуеле против Монака и Милана у Евролиги“, рекао је Радоњић и додао:

– „У самој завршници смо били на високом нивоу у оба смера. Проналазили смо добра решења у нападу, успели смо да затворимо све прилазе свом кошу, па сматрам да смо заслужено стигли до победе. Нема времена за анализу и одмор, јер одмах морамо да се окренемо ка дуелима у Евролиги. Наравно да неће бити лако, али борићемо се. Морнару и младом тренеру Миловићу желим све најбоље у периоду који следи.“

(фото: aba-liga.com)

Повезане вести

Leave a Comment