Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоДомаћа такмичењаКонференције за медијеНајновије

Филиповић: „Физички и психички смо се испразнили уласком у Лигу шампиона“

Ватерполисти Црвене звезде поражени су у дерби сусрету 4. кола Супер лиге Србије од екипе Новог Београда резултатом 18:10. Вероватно у овом моменту и најбоља европска ватерполо екипа сасвим заслужено је стигла до тријумфа, а након меча тренер црвено-белих ватерполиста Александар Филиповић је изјавио:

– „Нови Београд је одлична екипа, а ми смо имали доста осцилација. Мислим да је данак узело то што су за нама веома тешке две, три недеље. Физички и психички смо се испразнили уласком у Лигу шампиона, што наравно не умањује победу Новог Београда која је била заслужена. Било је момената где смо играли заиста добро и којима могу бити задовољан, али било је и тренутка где смо правили грешке. Додуше, оне су биле више индивидуалне, него екипне и трудићемо се да то исправимо у наредно периоду.“

Црвено-беле већ у среду 27. октобра очекује први сусрет „групе Б“ ЛЕН Лиге шампиона када на базен СЦ „Милан Гале Мушкатировић“ стиже берлински Шпандау 04, а само три дана касније следи нови суперлигашки дерби када на дорћолском базену гостује српски и регионални ватерполо шампион КВК Раднички из Крагујевца.

Повезане вести

Leave a Comment