Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаНајновијеРукомет

Рукометашице још увек без бодова

Рукометашице Црвене звезде поражене су и у 7.колу АРКУС лиге од Врбаса на Бањици 29:35 (13:18), и и даље су без бодова.

До средине полувремена видели смо егал утакмицу, Звезда је пропустила два седмерца у првих десет минута, када су Врбашанке са две серије преузеле контролу и преломиле меч у своју корист, (8:13, 23.минут). Покушавале су да се до краја полувремена врате у меч црвено-беле, али су расположене биле Ања Цветковић и Ана Булатовић на голу противника. На одмор између два полувремена Врбас је имао пет голова разлике на свом контру, (13:18).

У наставку, без решења за тандем Бразилки Паулу Македо Холц и Наталију Брагу Насцименто, које су постигле 15 од 35 голова Врбаса, уз поменути двојац на голу који је сакупио 17 одбрана. Звезда је успела да приђе на минус од два гола у 44.минуту, али су гошће новом серијом одбиле налет и створиле високу предност у финишу. Тамара Ђурковић је погодила за коначних 29:35.

Капитен Јована Ристић је била најефикаснија са шест голова, Јелена Кострешевић и Јана Момчиловић су погодиле по четири пута, Анђела Гуџић, Тамара Ђурковић и Александра Митић по три.

У наредном колу следи дуел против Београда, у недељу 1.новембра од 19.30 минута у „Шумицама“.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ВРБАС 29:35 (13:18)
Београд, хала: УСЦ „Вождовац“. Гледалаца: 70. Судије: Бранислав Ненадић и Дарко Стефановић (Београд). Искључења: Црвена звезда 6, Врбас 16 минута. Седмерци: Црвена звезда 6(4), Врбас 3(3).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Митић, Шашић, Петковић 1, Момчиловић 4, Ристић 6, Ђурковић 3(2), Ћорић 1, И.Крћа 1, Јелић, А.Крћа, Митић 3, Гуџић 3, Кострешевић 4(2), Андрић 1, Протић 1. Тренер: Весна Бојковић

ВРБАС: Перовић, Македо 8(3), Петровић 1, Радуловић, Станић 6, Илић 2, Фрага 7, Цветковић, Томић 6, Моуедеб 4, Симић 1, Белић, Ројевић, Булатовић. Тренер: Милутин Лучић

The post Рукометашице још увек без бодова appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment