Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Нема одмору, у недељу гостовање у Бару

Кошаркаши Црвене звезде мтс дан након утакмице са АЛБОМ у Евролиги, путују у Бар где их већ у недељу очекује утакмица 5.кола АБА лиге јтд са Морнаром.

Црвено-бели су утакмицом у Еврлиги започели нови напоран мини виллус у коме ће у кратком временском периодс одиграти 4 утакмице, од тога дев у диплома кола Евролига са Монацо и Арманијем на гостујућим теренима.

Тренер Дејан Радоњић и екипа боре се са новим проблемима, пошто сада након повратка Лазића и Цирбеса, неће имати Николу Ивановића који се у петак на јутарњем трендинг није осећао добро и одмах је изолован па неће путовати са екипом у Бар.

Биће ово 13. дуел дев екипе у регионалном такмичењу, за сада скор је 11/2 за црвено-беле, али су у прошлости два тиме играла неке врло неизвесне и квалитетне утакмице.

Тренер Дејан Радоњић: – Екипа Морнара сигурно тражи после старта сезоне победу у регионалном такмичењу. Долазак и ангажовање Мозлија је још један податак да желе да играју значајнију улогу у лиги у којој имају значајну улогу већ годинама, и поправе утисак са почетка сезоне. Самопоуздање им сигурно подиже и победа у Европи коју су изборили током недеље. Ова утакмица тражи максималан опрез јер је у Бару увек било тешко играти. Имамо кадровских проблема, не само гледајући одсуство појединих играча, већ и због тога што поједини играчи који су у саставу и даље нису најспремнији. Мораћемо да одиграмо јако борбено и генерално јако добро како би дошли до победе у Бару – рекао је тренер црвено-белих.

Огњен Добрић: – Улазимо у нови мини циклус, мало времена имамо између мечева са Албом и Морнаром са којим смо у прошлости одиграли бројне врло занимљиве и добре утакмице. Подижу се, победили су пре неколико дана у ФИБА такмичењу, довели су Мозлија, имају пуно искусних играча који дуго играју и Европу и ову лигу. Њихов положај на табели никако не показује стварни квалитет те екипе. Знамо шта морамо да урадимо како би дошли до важних бодова, који би нам значили пред дупло коло Евролиге – рекао је Добрић.

Екипа након јутарњег тренинга у Београду, путује у Црну Гору у вечерњим часовима, а одмах по завршетку меча враћа се у Србију. Пут у Монте Карло следи већ у понедељак.

Утакмица Морнар Барско злато – Црвена звезда мтс на програму је у недељу од 17 часова.

The post Нема одмору, у недељу гостовање у Бару appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

4 comments

delija zauvek окт 24, 2021 at 13:08

Sklonite narikaču i tugomira i franjevci koji se kotpisuje kao krvavi zvezdas

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 23, 2021 at 21:54

Partizan odradio lakši trening i slavio sa +47: Madar dominirao protiv Krke, Žoc se smejao na klupi..i SAD SE PITAM KAD SVIH 12 IGRAČA GLODARA ŠUTIRA TROJKE A KOD NAS 12 NE ŠUTIRA KAKO MOŽEMO DA DOBIJEMO GLODARE..PA NIKAKO..ISTO ĆE OVAKO DA PRODJEMO SA +47

Reply
Loki окт 24, 2021 at 01:02

Sledi nam kanal u skoro svim sportovima barem 2 godine. Groblje u košarci dobilo 12 miliona evra, a Čović ne sme od Vučića da traži ni 100 evra. Ćuti i štiti sebe, jer se priča da u fioci stoje krivicne prijave protiv njega. Takodje ovo važi i za Terzu… Budimo iskreni i progledajmo na oči: Čova i Terza su trenutno teg oko vrata našim klubovima! Imaju zasluge za uspehe, ali sada(zbog svojih privatnih kombinacija) su lica koja proizvode ogromnu stetu Zvezdi!

Reply
Gogi окт 24, 2021 at 15:19

Nema nista od toga zivi bili pa videli. U fudbalu imamo jak tim Ivanic i jos par igraca produzili ugovore, par mladjih potpisali ugovore, na Zimu dolazi Ohi i jos nekoliko pojacanja igracemo sigurno eliminacionu fazu u Evropi i borba za trofeje kod nas do kraja a i sledece godine isto bicemo jaki u fudbalu…U kosarci isto imamo jak tim da se vrati par igraca iz povreda i dodje jos 1-2 pojacanja i bicemo jako zajebana ekipa…U odbojci imamo dobar tim momci sve deru 3 utakmice 3 pobede jako od starta krenuli…Bice borbe za trofeje u ova tri sporta imamo timove kadre za to…Jedino vaterpolo nismo jaki al’ i tu smo izborili LS i rukomet smo krenuli lose ali sada stizu pojacanja i tu i bice bolje…

Zenski KK je doveo 2 strankinje, par nasih bivsih igracica i par mladjih igracica i lagano gaze kroz ligu,mnogo smo jaci od grobarki trenutno…Zenski OK je na vrhu tabele sve pobede i tu ima da se borimo za trofeje za razliku od grobarki koje su zadnje na tabeli…Zenski vaterpolo doveli smo par pojacanja i bicemo favoriti, dok su grobari ukrali ceo tim Palilule ali i dalje smo bolji i tu…Zenski fudbal nismo favoriti ali smo u prve 2-3 ekipe dok grobara tu i nema, a zenski rukomet nismo najsjajjniji ali i tu smo tek usli u prvu ligu dok grobara takodje nema ni tu…

Od ostalih sportova pojacali smo se u ragbiju 13, favoriti smo u hokeju, atletici, dzudou, boksu gde smo se pojacali, macevanju isto pojacani, zenskom rvanju a imamo uvek sanse i mozemo da iznenadimo u automobilizmu, bridzu, karateu, stonom tenisu…Tako da nema nista od toga da nam sledi kanal u svim sportovima veruj mi pratim sve klubove naseg SD jako dobro…

Cak imamo sada i drugi tim u dosta sportova u fudbalu Graficar koji igra u drugoj ligi tj. Prva Liga Srbije i ulazemo u omladince, u kosarci Crvena Zvezda 2 pocela takmicenje u Prvoj muskoj Ligi Centralne Srbije+FMP, u odbojci isto imamo Crvenu Zvezdu 2 u Drugoj Ligi Centar…U vaterpolu smo otvorili nasu skolu…U zenskom fudbalu Zvezda B igra u super ligi sa najjacim timovima, u zenskom vaterpolu isto TAS 2000 je Zvezda B i igraju u najjacoj ligi, u zenskoj kosarci nase juniorke i kadetkinje igraju protiv starijih od sebe…Konacno smo skapirali neke stvari i radi se sistematski u vise sportova samo treba malo vremena da se to sve uhoda, ali nema nikakvog kanala u narednih par godina sigurno…

Reply

Leave a Comment