Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКонференције за медијеКошаркаНајновије

Радоњић: „Много грешака у оба правца“

Кошаркаши Црвене звезде трећи пут узастопно поражени су у Београду од екипе Албе. Готово током целог тока сусрета Берлинци су били у предности и на крају су стигли до заслуженог тријумфа. Након сусрета тренер Дејан Радоњић је био видно незадовољан:

– „Алба је била баш, баш боља од нас, и то јер смо ми били веома лоши на обе стране терена од првог до 40. минута“, рекао је он.

Потом је на конференцији за штампу изјавио:

– „Рекао сам и раније да морамо да будемо јако концентрисани да бисмо контролисали квалитет који Алба поседује, али смо у раној фази ушли у проблеме. Гости су од почетка играли добро и градили резултат, а ми са много грешака у оба правца нисмо успевали да дођемо до доброг ритма и кроз њега дођемо до боље ситуације у овом мечу. Наравно да у Евролиги нема лаких утакмица, то су најбоље екипе у Европи, што доказују и резултати одличних, неизвесних мечева. Нама је, у ситуацији у којој смо се нашли, отежавајућа околност и овакав ритам, који нам не дозвољава до достигнемо неки ниво… Очигледно је да ће бити потребно времена. Навијачима хвала што су дошли у оволиком броју, сви знају колико нам они значе, а ја се надам да ћемо уз њих бити још бољи. За борбеност се не може рећи да није постојала, али видели сте и сами да у нападу има доста ствари које треба изанализирати. Баланс између онога што смо урадили и што треба да се уради, па форма, да не причамо о степену уиграности, јер нам свако мало неко „долази“ а, нажалост, и неко опада … Јако је тешко сада причати и о том сегменту, уиграности, када се играју утакмице на овом нивоу.“

Пред црвено-белима је тежак распоред у наставку сезоне. Већ у недељу 24. октобра следи гостовање у Бару екипи Морнар-Барско злато, а потом наредне недеље екипу очекује ново дупло евролигашко коло и два гостовања против Монака и Арманија.

Повезане вести

Leave a Comment