Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Црвена звезда и „Soccerbet“ – тим који побеђује

КК Црвена звезда мтс суочио се прошле године са једним од највећих изазова у модерној историји. Веома турбулентна сезона у потпуности је била у знаку глобалне Ковид пандемије. Она је имала утицај на практичну сваку сферу наших живота, а самим тим и на глобалну економију која је направила бројне потресе и у свету спорта.

Тада, као можда никада раније, за Црвену звезду је било важно да уз себе има праве пријатеље и партнере. На нашу срећу тако је и било. Компанија Соццербет ушла је у црвено-белу породицу баш у тим тешким моментима. Веровали су у Црвену звезду, у управу, менаџмент, играче и стручни штаб. Веровали су да је црвено-бела породица право место за даљи напредак бренда који већ годинама уназад расте и напредује и са правом се котира као један од лидера у Србији у својој бранши.

Црвена звезда је знала да врати указано поверење. Три трофеја на крају сезоне били су најбољи доказ фантастично урађеног посла на терену, али и ван њега. Међутим, Клуб није желео ту да стане. Показао је да су лојалност и однос према партнерима један од постулата управе и менаџмента. Црвена звезда зна да цени, она памти и стоји уз своје партнере и пријатеље у свакој прилици. Међу њима је свакако компанија „Soccerbet“.

Поводом продужетка сарадње говорио је директор Црвене звезде мтс Филип Сунтурлић.

Пре свега хтео бих да се захвалим компанији „Phuket“, односно „Soccer“ на указаном поверењу и за све што су учинили за нас и нашу организацију у овом периоду од када смо заједно. Прошле сезоне, сплетом чудних околности, а рекао бих чак и судбински ако није клише, успели смо да направимо сарадњу и договоримо партнерство. У том тренутку нисмо знали шта ћемо успети да реализујемо, али мислим да могу да кажем из ове перспективе да смо направили систем и платформу која нам свима одговара и производи резултат. Мислим да не постоји боља платформа од освајања трофеја. У тренутку када нама као спортској организацији, као и целокупној привреди и индустрији не цветају руже услед ситуације коју проузрокује Ковид пандемија успели смо да извучемо највише. У тренуцима када смо се суочили са тешком и непознатом ситуацијом, добили смо велику помоћ и подршку за све што радимо. Оно што је тада компанија „Soccer“ урадила за нас и начин на који се односила према нама, довели је до тога да данас имамо једног захвалног пријатеља и партнера према ком ћемо увек бити одговорни. Наставак сарадње је само последица онога што смо заједно прошли и шта смо учинили. За неке ствари код нас не постоји преседан, а то је да лојалност не може да се купи. Она је у основи и када смо кренули у договоре око продужетка сарадње тиме смо се и водили. Нисмо заборавили шта сте урадили за нас када нам је било најважније и хтели смо да вам вратимо и укажемо додатно поштовање. Желимо да обећамо да ћемо у наредном периоду, као Клуб од првог до последњег, учинити све да будемо још бољи и да се ваша одлука о наставку сарадње покаже као права. Све што будућност буде носила биће велики задатак за све нас, али ако будемо ишли по принципу дан по дан, утакмица по утакмицу, дешавање по дешавање… – рекао је Сунтурлић, а затим додао:

Мислим да ћемо наставити да правимо велике ствари и у наредном периоду. Ова сезона је готово једнако напорна. Зато је за нас важно да имамо пријатеље као што је компанија „Soccer“ и њени запослени које не бих посебно да издвајам јер су они интегрисани део свих успеха. Мислим да ће нам баш ти пријатељи бити додатна енергија и покретач. Ценићемо подршку коју нам дајете, енергија и труд које улаже спортски сектор и менаџмент ће бити посвећена онима који су нам прави пријатељи. Захваљујем вам се још једном, а ми ћемо пробати да пријатељство гајимо и валоризујемо како доликује. Надам се поново Калемегдану у јуну и надам се да ћемо тако, а то је најбољи начин, ставити три тачке на нашу сарадњу – истакао је директор Црвене звезде мтс Филип Сунтурлић.

У име компаније „Soccerbet“ говорио је Владимир Ђекић један од директора овог бренда:

– Мени испред компаније „Soccer“ ми је припала велика част да потпишем овај уговор. Сарадња је покренута прошле године и веома ми је драго да се она наставља. Велика је част што се наш бренд налази на дресовима Црвене звезде. Уз нашу подршку Црвена звезда је освојила три трофеја прошле године, ове године заједно нападамо трофеје у свим домаћим и регионалном такмичењу. Надам се даћемо у будућности сви заједно славити трофеје. Најбољи са најбољима – хвала Црвеној звезди.

Као део играчког кадра на свечаном догађају под отвореним небом говорио је и првотимац Црвене звезде мтс Марко Симоновић који је ближе објаснио значај Звездиних партнера и рада управе за играчки кадар црвено-белих:

Испред тима и играча желим да се захвалим компанији „Soccer“ и управи клуба што мислите на нас и дајете нам подршку. Ми ћемо урадити све што је до нас, даћемо свој максимум. Надамо се најбољим резултатима и да ће на крају сви бити задовољни – истакао је Марко Симоновић.

Тим који побеђује не треба мењати. Верност и оданост су вредности у које верујемо и које ћемо увек промовисати. То је Црвена звезда, тако је увек било и тако ће и остати. Црвена звезда и „Soccerbet“ су тим који побеђује, на терену и ван њега.

The post Црвена звезда и „Soccerbet“ – тим који побеђује appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment