Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Омладинци са Емполијем у Лиги шампиона

Јуниорска селекција Црвене звезде је елиминисала Сент Патрик укупним резултатом 4:1, а наредни ривал у другом колу Лиге шампиона за младе биће италијански Емполи.

У првом мечу блистао је Марко Лазетић и са два гола донео победу нашем тиму. Коначан резултат у Даблину је био 2:1, а реванш је дочекан тако што Неђић није могао да рачуна на чак четворицу фудбалера из стартне поставе, из различитих разлога – Лазетић је отпутовао са првим тимом у Данску, Маринковић и Николашевић су са репрезентацијом, а Мелентијевић је због црвеног картона морао да пропусти овај сусрет. Ипак, није то спречило Стефана Лековића и Михајла Милосавића да донесу победу од 2:0 на стадиону Чукаричког.

С друге стране, наш следећи ривал, екипа Емполија савладала је Домжале прво у гостима резултатом 2:1 када су погађали Еконг и Балданзи, док је у реванш мечу резултат био 1:1, а прецизан је био Аслани са беле тачке.

Прва утакмица биће одиграна 3. новембра на стадиону ФК Чукарички, док је реванш заказан за 24. новембар у Италији, а у случају да наш тим елиминише Емполи, имаће прилику да на пролеће игра елиминациону фазу Лиге шампиона за младе када ће се укрстити тимови из обе „стазе“ такмичења.

The post Омладинци са Емполијем у Лиги шампиона appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment