Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Неђић: „Да се покажемо пред навијачима“

Омладинци Црвене звезде ће у среду од 17 часова дочекати Сент Патрик у оквиру реванш меча Лиге шампиона за младе, а шеф стручног штаба наших бисера Марко Неђић верује да ће његови пулени одиграти још једну квалитетну утакмицу и обезбедити пролаз даље.

Очекујем да још једном покажемо да пре свега играмо офанзиван фудбал и да нам је развој играча на првом месту. То смо приказали у Ирској и сада желимо још више да унапредимо нашу игру и покажемо се у правом светлу пред Звездином публиком. Ривал има јак менталитет, играће максимално и до краја и сигурно се неће предавати, без обзира на резултат. Што се нас тиче, као што рекох – играћемо на нападачки и на гол више и сигуран сам да ће бити сјајна утакмица – почео је Неђић.

Упркос томе што црвено-бели имају позитиван резултат из првог сусрета, шеф стручног штаба наших бисера тврди да ће се мечу приступити као да је било 0:0.

Не занима нас резултат из прве утакмице. Мирне главе хоћемо да уђемо у меч, као да је 0:0. Мислим да ће бити другачија утакмица него у Ирској, сада их боље познајемо, али и они нас. Покушаћемо да сведемо грешке на минимум, премда су оне нормалне у развојном фудбалу. На грешкама се учи, тако се и напредује како би се стигло до првог тима, што је и циљ за све нас. Играћемо пред навијачима, то нам много значи, деца ће имати још већи елан да покажу колико могу, због тога позивам све да дођу и да нас подрже.

Ситуација око играчког кадра није бајна, с обзиром на то да су Маринковић и Николашевић са кадетском репрезентацијом, а да Мелентијевић не може да наступи због црвеног картона из првог меча.

Постоје мали проблеми што се тиче играчког кадра, али имамо фудбалере који у сваком тренутку могу да замене оне који недостају. Сигуран сам да ће сваки играч који добије шансу да пружи максимум и у потпуности оправда очекивања – рекао је Неђић.

The post Неђић: Да се покажемо пред навијачима appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment