Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Тема дана | Како Звезда организује меч Омладинске Лиге шампиона

У новој епизоди емисије „Тема дана“ можете погледати разговор са пројект менаџером нашег клуба Предрагом Турином са којим смо причали о томе шта је потребно да би се организовала утакмица у оквиру Лиге шампиона за младе.

Наше омладинце у среду од 17 часова на стадиону ФК Чукарички очекује реванш меч у оквиру Лиге шампиона за младе. Изабраници Марка Неђића славили су у првом мечу у Даблину против Сент Патрика са 2:1, а двоструки стрелац на том мечу био је талентовани Марко Лазетић. Мала промена у односу на претходну Лигу шампиона за младе је то што ће овог пута уместо на стадиону ФК Вождовац меч бити одигран на Бановом брду, дому фудбалера Чукаричког. Омладинци ће се у случају пролаза даље састати са бољим из меча Емполи – Домжале, а верујемо да ће Радојевић, Лековић, Кахвић и остали црвено-бели бисери и овог пута бити на висини задатка.

Цена улазница је 100 динара за источну трибину, док ће за западну страну стадиона улазнице коштати 200 динара. Стога вас позивамо да дођете у што већем броју и подржите наше бисере у походу на то да остваре што бољи резултат у Европи.

А како функционише сама организација утакмице, погледајте у видеу!

The post Тема дана | Како Звезда организује меч Омладинске Лиге шампиона appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment