Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Капичић: „Лепо је видети како домаћи играчи гину за Звездин дрес“

Црвена звезда какву навијачи желе да гледају ове године. Чета Дејана Радоњића успела је да сруши „понос Израела“, екипу Макабија, и то у њиховом дому, са 75:63.

Од старта је Звезда доминирала, а оно што је свакако најзаслужније за Звездин тријумф јесте гранитна одбрана, која је била доста агресивна и покретљива, на коју Израелци нису знали како да одговоре. Средином последње деонице Звезда је имала чак 21 поен предности, тако да ниједног тренутка тријумф Звезде није долазио у питање.

Победу Звезде прокоментарисала је и некадашња кошаркашка легенда црвено-белих Драган Капичић.

– „Изузетно је лепо видети како домаћи играчи гину за Звездин дрес. Онаква демонстрација силе се ретко виђа против клуба какав је Макаби. Да је неко само видео резултат у току утакмице, мислио би да је Звезда та која има репутацију у Евролиги као Макаби што је има, а не обрнуто. Срећан сам што су баш српски играчи ти који су учествовали у овако великој победи. А победа је још већа јер неки искуснији играчи нису играли, као на пример Бранко Лазић, али и Холинс, Цирбес и Вајт. Ја сам увек за домаће играче, њих треба што више стављати у први план. Звезда не мора да брине за будућност“, истакао је Капичић за „Курир“.

Капичић се осврнуо и на КК Партизан и на долазак Жељка Обрадовића.

– „Велика ствар за Партизан, изузетно велика! Партизан ће дефинитивно поново бити конкурентан ове сезоне. Прави потез је довести човека који је толико тога урадио за Партизан у прошлости и очекујем да буду Звездин озбиљан ривал ове сезоне. Биће конкурентни и у Еврокупу и АБА лиги“, рекао је Капичић.

Повезане вести

Leave a Comment