Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Савић: „За Лазетића би било најбоље да остане барем три године у Звезди“

Росонери би радо видели у својим редовима младог нападача Црвене звезде Марка Лазетића, али је генерални директор Звездан Терзић, истакао да суперталентовани фудбалер није на продају. Када је у питању будућност овог играча, огласила се једна од легенди црвено белих, Душан Савић:

– За њега би најбоље било да остане барем још три године у Црвеној звезди! Било би боље да се пише о његовим головима и добрим играма, о освајању трофеја, а не о клубовима који га желе. Надам се да је јака личност и да сва ова пажња медија неће утицати на њега. Нестваран је потенцијал, ту нема дилеме. Рано је доносити неки суд. Марко прво треба да одигра неколико стандардних сезона у првом тиму Црвене звезде. Да буде ефикасан, да даје голове и осваја трофеје. Мој савет му је да још више ради и понављам, да барем три године остане у Звезди. Да заигра у Лиги шампиона и тек онда почне да размишља о одласку“, рекао је он, у интервјуу за „Курир“.

Ипак, није могао да избегне, причу о финансијским интересима клуба:

– „Не можемо бежати од интереса клуба. Посебно не у данашње време. Играчи попут Лазетића и Месија се продају кад достигну најбољу цену. А, моје мишљење је да Марку тек предстоји блистава каријера“, закључио је легендарни Дуле Савић.

Повезане вести

Leave a Comment