Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоДомаћа такмичењаНајновије

Почиње најквалитетније национално ватерполо првенство у Европи. Звезда дочекује Војводину

У среду 6. октобра стартује вероватно и најјаче национално ватерполо првенство у Европи. Љубитељи ватерпола у Србији наредних месеци имаће прилику да уживају у мајсторијама великог броја врхунских ватерполиста, а по речима стручњака чак шест од укупно десет суперлигашких екипа може да се умеша у борбу за шампионски пехар који брани екипа крагујевачког СПД Радничког.

Ватерполисти Црвене звезде који су претходне сезоне освојили трофеј намењен победнику националног куп такмичења и који су остварили запажене резултате како у ЛЕН Еврокупу, тако и у регионалној ватерполо лиги тражиће своју шансу у суперлигашком такмичењу у којем ће главни фаворит ипак бити екипа Новог Београда 11. април, док ће поред црвено-белих ватерполиста своју шансу тражити и екипе СПД Радничког, Партизана, Шапца и новосадске Војводине.

Црвена звезда ће на старту нове сезоне на базену Спортског центра „Милан Гале Мушкатировић“ дочекати новосадске црвено-беле, а меч је на програму у среду 6. октобра са почетком од 20 часова.

– Парови 1. кола Супер ватерполо лиге Србије:
ВК Земун – СПД Раднички Крагујевац (СЦ „11. април“, 6. октобар, 21h)
ВК НБГ 11. април – ВК Наис (СЦ „11. април“, 6. октобар, 19h)
БВК Црвена звезда – ВК Војводина (СЦ „Милан Гале Мушкатировић“, 6. октобар, 20h)
ВК Партизан – ВК Шабац (СЦ „Бањица“, 20. октобар, 19h)
ВК Валис – ВК Пролетер (Базен у Лазаревцу, 6. октобар, 21h)

Повезане вести

Leave a Comment