Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаМлађе категоријеНајновијеТрансфериФудбал

Терзић: „Марко Лазетић није на продају“

Као гром из ведра неба данас се појавила информација да је италијански Милан заинтересован за младог нападача Црвене звезде, седамнаестогодишњег Марка Лазетића. Лазетић је недавно бриљирао у сусрету УЕФА Лиге шампиона за младе између Сент Патрика и нашег клуба и сигурно је тај дуел убрзао одлуку Паола Малдинија да „испипа пулс“ руководства нашег клуба када је у питању трансфер црвено-белог бисера на Апенинско полуострво.

Незванично се сазнаје да су Миланези спремни да нашем клубу плате обештећење у висини од 5.000.000 евра за суперталентованог центарфора, а тим поводом генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић је за „telegraf.rs“ изјавио:

– „Знамо да велики клубови прате Марка Лазетића и многи су нас већ контактирали. Свима смо рекли исто – Марко Лазетић није на продају. Он тек треба да се формира као играч у сениорском фудбалу и да оде из Црвене звезде уз рекордан трансфер. Од Марка Лазетића очекујемо много више у сваком смислу, и спортском и финансијском“, рекао је Звездан Терзић за „Телеграф“.

Подсетимо, рекордан трансфер у модерној историји Звезде износио је 12 милиона евра, када је Звезда продала Немању Радоњића Олимпику из Марсеља.

Повезане вести

3 comments

dusan окт 5, 2021 at 07:31

super je ovo prica. prvo neki tvoj satro novinar pusti vest da milan nudi pet miliona, a onda se ti pojavis da kazes da nije na prodaju. samo je malo passe. njegosa traze za dva miliona, gavrica za cetiri miliona, velju za ne znam koliko a MI NE DAMO, NIJE NA PRODAJU. da bilo ko nudi pet miliona ti bi prodao stadion i sve igrace. pa za pet miliona mogu da se kupe la para, garsija i dioni zajedno!

Reply
Loki окт 6, 2021 at 01:19

Gavru zimus trazila Fiorentina, je li, za 3 milki, ali mi kao trazili 4…i na kraju Gavra otisao u Ferencvaroš za milion i 200….!!! Ha, ha… A Velju trazio Galaksi iz Amerike(!!??) za „samo“ 6 miliona dolara…i mi, je li, otkačili Amere, jer „Srpski Pirlo nije za prodaju“ reče dr.Terza… Koji cirkus, koje budalaštine…

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 5, 2021 at 00:16

POKAZALO SE DA TI NEZNAŠ DA PRODAŠ IGRAČA AKO SE NE UGRADIS..ALI ZATO ZNAS DA DOVEDEŠ 20 PROMAŠAJA ZA 3G..LEPO ZIVIS,TO SVI VIDIMO..A OBJASNI NAM KAKO TO KAD GODINAMA NISI PRIMAO PLATU..A KAD MALO BOLJE RAZMISLIM I JA BI RADIO BEZ PLATE ALI ZA DOBAR TAL SA 30 IGRAČA..JEL TO DZAJINA SKOLA ILI MAMIĆEVA

Reply

Leave a Comment