Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Терзић: „Звезда је поново европски гигант“

Црвена звезда је наставила са сјајним европским издањима, за које се може рећи да су започели 2017. године и да још увек трају. Победа над Лудогорецом у Разграду, и прво место у групи УЕФА Лиге Европе после два кола, дају наду да ће црвено-бели поново презимети у Европи.

Генерални директор Звездан Терзић није крио одушевљење победом у Бугарској, као и напретку Србије на УЕФА листи.

– „Црвена звезда је јуче у Разграду остварила још један феноменалан резултат и савладала шампиона Бугарске на његовом терену. Сећамо се сви како су некад дуели са Лудогорецом изгледали, а сада је прича потпуно другачија. И то говори колико дмо порасли као клуб. Звезда је поново европски гигант, ниже победе у озбиљним европским такмичењима и налази се на 39. месту УЕФА ранг листе, што је највећи успех клуба у последњих 30 година. Донели смо српском фудбалу много бодова и тренутно смо на 12 месту у Европи што Србији од 2023. године доноси два места у квалификацијама за Лигу шампиона. Наш циљ је да новим победама у наредном периоду донесемо Србији пробој на 11. позицију, што значи директан пласман у Лигу шампиона и сигурних 20 милиона евра сваког септембра“, рекао је Звездан Терзић.

Он је истакао где је Црвена звезда била пре седам година.

– „Прешли смо невероватан пут за ових седам година, од мрака на стадиону до утакмица са највећим европским клубовима. До пре пар година смо били срећни да одиграмо по неку пријатељску међународну утакмицу на нашем стадиону, сада можемо да се похвалимо да смо у претходних пет сезона одиграли невероватних 70 званичних европских утакмица. Европа опет као некад са великим поштовањем изговара име Црвене звезде.“

Повезане вести

2 comments

jovan. jovan окт 2, 2021 at 16:20

Interesuje me kako radis odabir pojačanja i ko ti dozvoljava da placas van la paru 1. 5 miliona e kad svi znaju da u tom trenutku nije vredeo ni 100 hiljada ostavi se tvojih procena i tvojih procenata dosta imas prestani da grabis

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 1, 2021 at 22:38

MANI SE BRE BLAMIRANJA,KAKAV GIGANT KAKVI BAKRAČI..NEGO TI NAMA OBJASNI OD KOJIH PARA PRAVIS SVADBE,PUTOVANJA,LUKSUZ A ZVEZDA NAM DUGUJE 100 MIL €..TO MAJSTORE OBJASNI.

Reply

Leave a Comment