Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеСаопштењаФудбал

„Делије“ најавиле протест пред дуел са Металцем

Фудбалери Црвене звезде остварили су важан тријумф на гостовању у Разграду у оквиру 2. кола УЕФА Лиге Европе. Само дан након великог успеха, по мало неочекивано медијима се обратила навијачка група „Делије“ која је издала јавно саопштење.

Саопштење „Делија“ преносимо у целости:

– „Ми, Делије, сматрамо себе слободоумним људима и у стању смо да бранимо нешто и када “јавност” око нас мисли другачије, а ми знамо истину. Исто тако смо и у стању да када нешто преврши све мере јасно и гласно кажемо да то више не треба да се ради ако је свима у интересу да Звезда и даље задржи свој идентитет, који је стваран мимо резултата на терену упоредо и на трибинама.

Зато позивамо све Звездаше и Делије да дођу против Металца у недељу у 20 часова у највећем броју до сада и да поздравимо наше хероје који су десетковани направили фантастичан резултат у Бугарској и да их охрабримо у даљој трци за титулу. Али вас позивамо и да првих 20 минута останемо испред капија стадиона, како би први пут тишином од 20 минута на нашем стадиону исказали свој протест за све испаде и неспортске радње појединих чланова управе којима се деградира име какво је Црвена Звезда. Џабе успеси ако морају да нам преседну. Ми нисмо навикли да ћутимо, али смо то много пута радили зарад Црвене Звезде. Сматрамо да је сада тренутак да људи из клуба коначно схвате озбиљност ситуације и надамо се да више нећемо морати да трошимо ни минут времена на ову тему. То пре свега зависи од оног ко константно прави грешке.

Наравно, ко се не слаже са овим ставом нека уђе на стадион и нека гледа утакмицу од почетка. У звездашкој јавности се као и код нас јавила “црвена линија” и једноставно не можемо против себе и својих гледања на свет, јер тежимо да наша трибина буде исправан део овог друштва коме нико са стране неће “лепити” било какве етикете. Да видимо да ли је оно “на папиру” једнако реалности, а то једино може да се види на стадиону (овога пута испред). У 20. минуту ћемо ући и онда, као никад до сад, дати подршку играчима која ће им сигурно бити преко потребна.

У нади да ће овакав гест бити довољан да ставимо тачку на неке теме које се већ дуго “вуку”, желимо да наставимо поход ка титули и европском пролећу, али да се истовремено води рачуна о угледу и имену Црвене Звезде. Јер Звезда је идеологија!

Сви на стадион где нам игра шампион!“

Повезане вести

5 comments

krvavi zvezdas-DE окт 3, 2021 at 01:40

MA KAKAV BOJKOT KAKVI BAKRAČI..VUCIBATINE NISU DOBILI DEO KOLAČA PA SE IZIVLJAVAJU..SVI NA STADION OD PRVE MINUTE A KO ZIVI OD ZVEZDE ĆE BITI NAPOLJE A KO ZIVI ZA ZVEZDU BIĆE OD POCETKA TEKME NA TRIBINAMA

Reply
ĐOLE BARI 91 окт 2, 2021 at 13:05

NAVEDITE IMENA I O ČEMU SE KONKRETNO RADI,OVAKO JE TO PRAZNA PRIČA KOJA UNOSI NEMIR U EKIPU I KLUB.TREBALO JE DA NAĐETE DRUGU FORMU PROTESTA, KONKRETNO , PRECIZNO SAOPŠTENJE , TRANSPARENT I SL A NE DA PETINU UTAKMICE IGRAČI BUDU BEZ PODRŠKE. JA ĆU UĆI POLA SATA RANIJE .

Reply
dusan окт 2, 2021 at 12:32

moze se reci da je talenat da napises mnogo a ne kazes nista. ovde se verovatno krije neka skrivena poruka za nekoga ko je to razumeo ili nije. meni je interesantan deo da su Џабе успеси ако морају да нам преседну. Sta je kome preselo ostaje da se vidi

Reply
Delije Sever Ns окт 2, 2021 at 10:04

Mi Delije mi umemo ko nesluša da bijemo!Mi Delije mi umemo ko nesluša da bijemo.

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 1, 2021 at 22:33

OPET NEKA IGRA,ILI NIJE BITANGAMA LEGLA NEKA UPLATA,NEKI PROCENAT

Reply

Leave a Comment