Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаМлађе категоријеНајновијеРепрезентацијаФудбал

Звездин трио у младој репрезентацији

Селектор репрезентације Србије до 21 године позвао је Милоша Гордића, Страхињу Ераковића и Петра Станића за мечеве против Јерменије и Ирске.

Гордић је неко ко је стандардан међу стативама када је реч о младој репрезентацији Србије. Био је и на претходном окупљању, а до сада два пута наступио за наш национални тим до 21 године. Дебитовао је у претходном квалификационом циклусу као још млађи од конкуренцију, а у овом се профилисао као први избор Звонка Живковића. За Црвену звезду је такође два пута наступио ове сезоне.

Ераковић је такође стигао да дебитује за репрезентацију Србије до 21 године у претходном квалификационом циклусу, одигравши две утакмице, после чега се повредио, па није био позиван. Такође, није био нии на претходном окупљању, али се сјајним партијама у сениорском тиму Црвене звезде са капитенском траком око руке дефинитивно наметнуо селектору и представљаћевеома важан фактор у тиму за мечеве против Француске и Јерменије. За наш клуб је одиграо седам мечева ове сезоне.

У жижи јавности је и млади Станић који је потезима у вечитом дербију показао да је пред њим светла фудбалска будућност, иако је тихо дошао на велику сцену. Он до сада није имао прилику да наступа за младу репрезентацију Србије, а за Црвену звезду је одиграо пет утакмица у досадашњем делу сезоне.

The post Звездин трио у младој репрезентацији appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment