Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатКонференције за медијеНајновијеФудбал

Станковић: „Утакмица отворена на прави начин“

Шеф стручног штаба Дејан Станковић изнео је утиске после остварене убедљиве победе над екипом Новог Пазара (0:4) у оквиру 11. кола Суперлиге Србије.

Када отвориш утакмицу на прави начин, из првог напада или прекида стигнеш до гола, ствари касније буду доста лакше. Спремали смо се за овај меч, имали смо доста потешкоћа, момци су били доступни. Чак и они који су имали проблеме су се јавили и ставили до знања да ће „стиснути зубе“. Ово је једно тешко гостовање, дугачак пут, услови нису били баш најбољи за игру, од терена, па високе температуре током меча. Мислим да је добро што није било публике, то би била тотално другачија утакмица. Идемо даље, успели смо да одморимо некога, да изротирамо, да играју млађи. Задовољан сам, чекају нас још две утакмице до паузе – истакао је Станковић.

Осврнуо се шеф стручног штаба нашег тима и на чињеницу да је млади Страхиња Ераковић носио капитенску траку на мечу против Новог Пазара.

Капитенска трака је једна награда за Ераковића који је био дуго повређен, вратио се, обожавају га сви саиграчи, обожавамо га и ми, чувамо га, мазимо, пазимо, наше је дете. Доста пута сам рекао да се ради о момку који ако настави овако да напредује пред њим ће бити једна блистава каријера, нема разлога да не буде тако. Драго ми је што смо успели да одморимо неке играче, у четвртак нас очекује утакмица против Лудогореца, затим Металац и пауза. Враћамо се за Београд и припремамо наредне утакмице – закључио је Станковић.

The post Станковић: Утакмица отворена на прави начин appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment