Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатМлађе категоријеНајновијеФудбал

Бубањ блистао у победи кадета

Одлични су били ученици Слађана Николића у оквиру петог кола Кадетске лиге Србије и савладали екипу Радничког резултатом 5:1. Нису гости имали решења за раизграног Матеју Бубња који је постигао хет-трик, хируршку смиреност у завршници показао је и Андреј Шкобаљ, а коначан резултат са беле тачке поставио је Алексеј Вукичевић.

Црвена звезда – Раднички 5:1 (2:1)

Судија: Дарко Јекнић.

Стрелци: Бубањ у 18, 29. и 70, Шкобаљ у 62. и Вукичевић у 80. минуту за Црвену звезду, а Јовановић у 23. минуту за Раднички.

Стадион: „Терени Омладинске школе ФК Црвена звезда“

Црвена звезда: Маринковић (од 76. Беговић), Недељковић, Ђурић, Николић, Вукичевић, Ђурић, Миладиновић (од 70. Вукојевић), Шљивић, Бубањ (од 76. Лазић), Радоњић (од 70. Каришик), Димитријевић (од 56. Шкобаљ).

Раднички: Зарић, Стојковић, Ристић, Пантић, Николић, Благојевић (од 77. Митровић), Терзић, Милић (од 69. Живковић), Мустафић (од 62. Сибиновић), Ђукановић, Јовановић (од 84. Радовановић).

Кренули су офанзивно црвено-бели и ређали шансе пред голом Радничког од самог почетка меча, а до предности наши кадети су стигли у 18. минуту. Центрирао је са левог бока Димитријевић, а Бубањ је био највиши у казненом простору ривала и сјајним трзајем главом послао лопту иза леђа Зарића за предност од 1:0. Иако је наш тим имао велику теренску иницијативу и посед лопте гости су успели да изједначе резултат голом Марка Јовановића у 23. минуту. Није дуго био на снази нерешен резултат, у 29. минуту Недељековић је изнео лопту са своје половине и потом проиграо Миладиновића који је вратио пас за Бубња коме није било тешко да са неколико метара савлада чувара мреже Радничког. До краја полувремена имали су црвено-бели неколико покушаја да увећају предност преко Радоњића и Миладиновића, али промене резултата није било.

У наставку меча мирно су играли изабраници Слађана Николића и кроз посед доминирали у игри, док је Раднички своје шансе „вребао“ из контранапада. Црвено-бели су увећали предност у 62. минуту поготком Андреја Шкобаља. Прво се Шљивић сјајним дриблингом ослободио свог чувара, потом проиграо Давида Ђурића који је убацио оштру лопту у казнени простор, а Шкобаљ снажним ударцем „закуцао“ лопту у мрежу за 3:1. Само осам минута касније Бубањ је успео да постигне и свој трећи погодак на овом мечу. Одузео је лопту нападач Црвене звезде дефанзивцу Радничког, обишао голмана Зарића, а потом погодио мрежу гостију из Ниша и на тај начин успео да своју феноменалну игру крунише хет-триком. Играо се 80. минут када је после центаршута Вукојевића лопта у руку погодила Митровића, а главни арбитар Данило Јекнић је показао на белу тачку. Одговорност је преузео Алексеј Вукичевић и веома прецизним ударцем поставио коначан резултат на овом сусрету. Тиме су фудбалери Слађана Николића забележили четврти узастопни тријумф ове сезоне, а у наредном колу наши кадети ће гостовати Телеоптику.

The post Бубањ блистао у победи кадета appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment