Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеПрипреме

Мега боља од ослабљене Црвене звезде

Кошаркаши Црвене звезде мтс уписали су први пораз на припремним мечевима за сезону 2021/2022. Од силно ослабљених црвено-белих боља је била Мега резултатом 74:73. Звезда је у овом мечу наступала без чак шест првотимаца, а то су – Ерон Вајт, Нејт Волтерс, Огњен Добрић, Дејан Давидовац, Стефан Лазаревић и капитен Бранко Лазић. Завидну минутажу су добили и најмлађи Марко Гушић и Немања Поповић који су били део тима од десет играча на овом мечу.

Упркос озбиљним кадровским проблемима црвено-бели су имали прилику за победу. Ипак, шут за тријумф Николе Ивановића није прошао кроз обруч.

Најефикаснији у редовима Црвене звезде били су Никола Калинић и Маjк Цирбес који су постигли по 13 поена.

Мега Баскет – Црвена звезда мтс 74:73 (18:20, 20:7, 13:29, 23:17)

Црвена звезда мтс: Ускоковић 4, Митровић 9 (5ск, 4ас), Гушић, Калинић 13 (5ас, 4ул), Холинс 8, Симоновић 4, Ивановић 9 (5ск), Поповић 8, Кузмић 5 (4ск), Цирбес 13 (7ск)

(извор: КК Црвена звезда)

Повезане вести

2 comments

MILOS RANKOVIC сеп 18, 2021 at 23:33

PORAZ NIJE BITAN,BITNO JE STO PRVESTVO POCINJE A MI NISTA NEZNAMO,NI KO JE PREDSEDNIK,NI KAD CE KOJI IGRAC ZAIGRATI,NI DALI CEMO DOVESTI ZAMENU ZA VAJTA,DANAS SAMO USKOKOVIC IGRAO,AMAN LJUDI DOVEDITE JOVICA,MORA ZAMENA ZA DOBRICA,CETVORKA MORA MITROVIC SAM NA TOJ POZICIJI,ZNAM SAD CE KALENIC,DAVIDOVAC KAD SE OPORAVI DA POKRIVA TO MESTO,A STA CEMO AKO SE JOS NEKO POVREDI,NISTA OVO NIJE DOBRO

Reply
Loki сеп 19, 2021 at 00:10

Kako se zove naš kondicioni trener da nam objasni kako se povredilo 5 igrača na treninzima. Dobrić se pre mesec dana povredio i receno za par dana se vraća treninzima, a on mesec dana pauzira i niko ne zna kada ce igrati, kao da je slomio i ruku i nogu! Minhenski turnir nas opasno zavarao. Volters plejmejker na dve utakmice ukupno jedna asistencija(!!?), Holins igra rekreativno-penzionersku kosarku, šutirao 24-4 sa distance, centri služe za podsmevanje, i…sa samo dva igrača, Kalinom i Ivanovićem, ne moze se igrati ozbiljna košarka.

Reply

Leave a Comment