Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Мијаиловић: „Врхунски ниво у свим сегментима“

Фудбалери Црвене звезде започели су такмичење у Лиги Европе на сјајан начин и савладали екипу Браге на стадиону „Рајко Митић“ резултатом 2:1, а председник нашег клуба Светозар Мијаиловић истакао је велико задовољство због оствареног резултата, али се и осврнуо на атмосферу, као и појачања која су стигла у летњем прелазном року.

Честитке играчима, стручном штабу, управи, а посебно свим звездашима на новој победи у Европи. Настављамо у препознатљивом стилу који нас је красио прошле сезоне, када смо бележили сјајне резултате у групној фази Лиге Европе. Оно што је недостајало прошле године јесу навијачи на трибинама. Зато је ова победа још лепша са њима, атмосфера је била феноменална, навијање током свих 90 минута и на крају радост звездаша је нешто што желимо да видимо на свакој утакмици. Поред пуне северне трибине која нам даје додатну снагу на терену, изузетно нас радује велики број деце на трибинама. Европска Звезда је вратила породице на стадион што нам је и био циљ, велико је задовољство било присуствовати јучерашњој утакмици која је у свим сегментима била на врхунском нивоу – истакао је Мијаиловић.

Није пропустио председник нашег клуба да истакне да је организација меча била на завидном нивоу.

– Све је изгледало перфектно од развоја догађаја на терену, па до саме организације меча. Трибине су биле испуњене у односу на дозвољен капацитет због ситуације са корона вирусом, а то је 50% стадиона. Испоштовали смо све што је од нас захтевано, није било лако с обзиром да је ковид протокол стриктан. Звезда је показала одговоран однос према заједници и једина жал остаје због људи који нису били у могућности да буду на трибинама, будући да карата није било за све, а интересовање било изузетно велико.

Говорио је Мијаиловић и о условима и погодностима који звездашима дају додатни ужитак током праћења утакмица.

– Наш клуб је показао да је на европском нивоу у свим сегментима, а не само на терену и у управи. Односом према гледаоцима и омогућеним условима на стадиону смо на знатно вишем нивоу него раније. Гледаоци имају све што им је потребно како би апсолутно уживали у фудбалској представи и игри црвено-белих, а то је нешто чему смо тежили и на чему смо радили годинама. Унапредили смо гостопримство на стадиону како би се сваки звездаш осећао као код своје куће, променоари на западној трибини и све пропратне активности које их очекују, као и удобност на трибинама су томе и више него допринели.

Осврнуо се председник нашег клуба и на чињеницу да Црвена звезда пету годину заредом игра групну фазу европског такмичења, као и играче који су појачали наш тим током лета.

– Сваке године имамо све бољи тим, ово је пета сезона да играмо у групној фази европског такмичења, што је озбиљан резултат. Звезда је тамо где и припада и не мислимо да заустављамо велику Звездину европску „машину“. Морам да похвалим спортски сектор који је одрадио одличан посао када су у питању појачања. Посебно бих истакао Дионија и Драговића који су били одлични, Драговић нам улива сигурност и смиреност која је и више него потребна у оваквим мечевима. Од Дионија тек очекујемо сјајне партије, период адаптације полако пролази и нема сумње да ће из меча у меч бити све бољи.

Светозар Мијаиловић говорио је и веома значајном националном коефицијенту који у наредним годинама може да нам донесе два места у најелитнијем европском такмичењу.

– Србија је све ближе да обезбеди два места у Лиги шампиона, можда чак и директан пласман. Звезда је у последњих пет година била носилац резултата који су допринели таквој позицији и показала колико је важна за српски фудбал. Побеђујемо велике и на тај начин скупљамо изузетно битне бодове. Брага је тим из лиге петице, самом победом над таквим тимом смо остварили велики резултат, али и директно помогли спрски фудбал.

Није пропустио Мијаиловић да похвали рад свих запослених у клубу, али и да се захвали навијачима на великом броју уплаћених чланских карти за ову сезону.

Ово је плод доброг рада у клубу, па и чињеница да од 1. јуна до сад имамо преко 12.000 чланова са плаћеном чланарином, што је резултат напорног рада, као што се могло видети на стадиону. Још једном бих се захвалио свим звездашима што умеју да цене све што клуб ради – закључио је Мијаиловић.

The post Мијаиловић: Врхунски ниво у свим сегментима appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

dusan сеп 18, 2021 at 08:44

ovaj izlapeli neugledni lik zaista ne bi trebalo da se pojavljuje. iritantno je

Reply

Leave a Comment