Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКонференције за медијеНајновијеФудбал

Станковић и Иванић након тријумфа над Брагом

Головима Милана Родића и Александра Катаија фудбалери Црвене звезде започели су групну фазу овосезонске УЕФА Лиге Европе победом. Португалска Брага поражена је на стадиону „Рајко Митић“ резултатом 2:1, а након сусрета медијима су се обратили тренер Дејан Станковић и Мирко Иванић фудбалер над којим је начињен прекршај за једанаестерац након којег је Катаи донео победу нашој екипи.

Тренер Дејан Станковић је истакао да је знао да ће бити много теша утакмица јер је Брага једна сјајна екипа.

– „Док је врућа глава, много су квалитетна екипа, која може да мења систем игре. Знали смо да ћемо много да патимо, али када уземмо лопту да урадимо шта желимо. Велика победа која ће нам дати снагу да са овом публико идемо даље, која је граница не знам“, рекао је Станковић.

Један од најбољих играча српског шампиона Мирко Иванић је такође додао да је Брага сјајна екипа и да су знали да ће прекиди бити њихова шанса. Уз то је открио и један занимљивим детаљ.

– „Веровали смо у прекиде, знали смо да ће они контролисати игру, и да ћемо морати тако да тражимо шансу. Много тешка утакмица, први пут су ме у животу у оба листа ухваили грчеви у 80. минуту“, истакао је Иванић

(фото: Starsport)

Повезане вести

Leave a Comment