Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Црвена звезда – Идеа – Победнички тим који се не мења

КК Црвена звезда мтс добио је пред почетак такмичарске сезоне 2021/2022 добро познато појачање из својих редова.

Компанија Меркатор С и бренд ИДЕА и клуб са Малог Калемегдана продужили су сарадњу која успешно траје већ седам година!

КК Црвена звезда мтс жели да искаже огромно задовољство што је један од брендова који су препознатљии и лидери на овим просторима исказао поверење клубу, што се види и по новом вишегодишњем уговору који је потписан између КК Црвена звезда и компаније ИДЕА.

„Победнички тим и навике не треба мењати”, а нови уговор са нашим вишегодишњим партнером који се новим уговором обавезао на деценијску верност и поверење то најбоље и потврђује!

Дугогодишњи партнер Црвене звезде је био део свих успеха, пехара и достигнућа црвено-белих у претходних седам година.

Зато је наше задовољство огромно што се та сарадња се наставља.

Посебно смо поносни и на чињеницу да Меркатор С и бренд ИДЕА, и Црвена звезда имају исте циљеве који су везани за друштвену одговорност и локалну заједницу.

Организовали смо велики број друштвено-одговорних активности и имали изузетну подршку нашег партнера компаније ИДЕА у „ONE TEAM“ активностима Евролиге, али и бројним активностима попут ’’IDEA finish line’’, ’’Win for smile’’ и многих других које су за циљ имали интеграцију људи са посебним потребама у друштвену заједницу кроз спорт и креативан рад.

Циљеви су и даље исти. Јер, поред терена постоје и друге велике победе везане за живот.

Наташа Павловић, директор Сектора маркетиншких комуникација за ИДЕА бренд:

Кошаркашки клуб Црвена звезда, са традицијом дугом 76 година, је шампион из Србије о којем је готово све већ речено кроз десетине тутула освојених на домаћим и међународним теренима. Компанија Меркатор-С са поносом истиче да партнерство са Црвеном звездом види као важну прилику да утиче на развој српске кошарке. Наше партнерство није од јуче, остварили смо заједно бројне спортске и хуманитарне пројекте, али верујем да су највеће победе тек пред нама, и да ћемо тријумфално заокружити ову нашу прву деценију сарадње! Посебно бих да се захвалим генералном директору КК Црвена звезда, Филипу Сунтурлићу, и управи клуба, јер су изванредан пример тима који кроз креативан рад гради партнерство које има сигурну будућност – рекла је Наташа Павловић, директорка маркетинга у компанији Меркатор-С.

Директор КК Црвена звезда мтс, Филип Сунтурлић:

– Свима нам је веома драго да се после две године видимо у оволиком броју. Као што један спортски догађај не може да протекне без навијача, тако је важно да и медији буду присутни. Продужили смо сарадњу са компанијом Меркатор С, његовим брендом ИДЕА. Желео бих тим поводом да се у име управе, свих запослених, тренера и играча захвалим генералном директору Виолети Ковачевић, Наташи Павловић, без које ова сарадња не би могла да буде овако успешна, нашем великом пријатељу Душану Милосављевићу који је велики Звездаш и важан део наше сарадње и партнерства. Захваљујемо се и свим људима који су све ове године били уз Црвену звезду, омогућили нам да можемо неометано да функционишемо и презентујемо на најбољи могући начин Србију, Београд и то не само у оквирима региона, већ и на нивоу Европе и света. Маркетинг награда Евролиге је најбољи показатељ да смо жеље које смо имали претворили у реалност. За све ове године ИДЕА и ми смо урадили много на пољу друштвене одговорности, покретали бројне акције које су биле друштвено корисне, али и забавне и мислим да смо променили начин на који се гледа на спорт на овим просторима. На прави начин смо показали како треба да изгледа ова сарадња. Данас када се у Србији обележава дан јединства, ми обележавамо овај дан сарадње и партнерства са компанијом Меркатор С и брендом ИДЕА. Свима Вама из компаније Меркатор С још једна захвалност за све што радите за нас, а ми ћемо се потрудити да будемо још бољи како на терену, тако и ван њега.

Победнички тим наставља заједно и у годинама које долазе! Црвена звезда и Меркатор С ИДЕА.

The post Црвена звезда – Идеа – Победнички тим који се не мења appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment