Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеТрансфери

Мајк Цирбес поново црвено-бели

Немачки центар Маик Цирбес враћа се у Црвену звезду са којом је потписао уговор до краја 2021. године уз опцију продужетка до краја сезоне!

Маик Цирбес се тако враћа у свој клуб и своју кућу у којој је имао највеће успехе као играч.

Као играч Црвене звезде 31-годишњи центар висок 209 центиметара у Трабен Трарбаху, освојио је 7 трофеја (3 АБА лиге, 2 првенства Србије, Суперкуп АБА, КРК), а осим у црвено белом дресу где се наметнуо као један од најбољих центара Европе
играо је за Бамберг, Макаби, Бајерн, кинески Гуанси, Цедевиту Олимпију и Шабаб Ал Ахли.

Заиста се осећам почаствовано што сам поново део овог клуба. Црвена звезда је мој клуб и овде је много момка који су део ове породице која је и моја породица. Сада само преостаје да напорно радим и узвратим ово поверење – рекао је Маик Цирбес.

Маик Цирбес је тренирао са екипом Црвене звезде 15 дана и одмах се ставља на располагање стручном штабу и екипи коју први такмичарски меч очекује против Сплита крајем месеца.

Маик добродошао у своју кућу!

The post Маик Цирбес поново црвено-бели appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

MILOS RANKOVIC сеп 15, 2021 at 12:39

SRECNO CIRBES I DOBRO SE VRATIO,JA NERAZUMEM RADONJICA SAD UOPSTE,JASNO JE DA NAM TREBA JOS PLEJ A ON NECE JOVICA,JESTE SKLON POVREDAMA ALI ON BI PUNO ZNACIO ZVEZDI KOLKO GOD DA ODIGRA.EVO SAD CUJEM HOCE GA PARTIZAN,ZNACI DECKO JE DUPLO BOLJI OD VOLTERSA,UZMES JOVICA MOZES DA PREBACIS IVANOVICA NA BEKA SUTERA,MOZES DA IGRAS SA DVA PLEJA,VIDI SE DA JE DOBRIC POVREDJEN,JA NEMOGU DA ZAMISLIM JOVICA U PARTIZANU,RADONJA PROBUDI SE I DOVEDI JOVICA VISE

Reply
Loki сеп 18, 2021 at 01:34

Miloše, imas li informaciju da li se Ekezija vraća u Zvezdu? Pa da i njemu pozelimo dobrodošlicu, što da ne? A Kikanovič..?

Reply

Leave a Comment