Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатЕвропска такмичењаКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Павков прескаче Брагу и Партизан?

Фудбалери црвене звезде претходног викенда савладали су на стадиону „Рајко Митић“ екипу новосадског Пролетера резултатом 3:0 у оквиру 8. кола Супер лиге Србије. До, слободно се може рећи, рутинске победе пулени тренера Дејана Станковића стигли су головима Секу Санога и Александра Катаија, али је овај меч донео и потенцијални проблем за наредни период.

Наиме, на истеку пуног сата игре, тренутно први нападач наше екипе Милан Павков пожалио се на повреду. Указана му је помоћ на терен, али је врло брзо извршена измена и на терен је крочио Филипо Фалко. Добро је позната чињеница да у наредним данима црвено-беле очекује старт у групној фази УЕФА Лиге Европе против португалске Браге, али и 165. „вечити дерби“ који у ситуацији када наша екипа има заостатак од два бода за екипом Партизана, има велики значај.

Како тренутно ствари стоје извесно је да тренер Станковић неће моћи да рачуна на Павкова за предстојећи дуел са Брагом. Павков је натегао лигаменте колена и поред чињенице да дужина паузе још увек није одређена, неизвесно је учешће Милана Павкова и у предстојећем дуелу вечитих ривала.

Стручни штаб наше екипе мораће да пронађе најбољу замену искусном нападачу, а у овом моменту на располагању шефу стручног штаба су Француз Луа Диони и недавно пристигли Ришаиро Живковић, мада не би било чудно да на позицији најистуренијег нападача заигра и ел Фарду Бен коме та улога није страна.

Остаје нам да видимо шта ће наредни дани донети када је у питању дужина одсуства Милана Павкова.

Повезане вести

1 comment

Delije Sever Ns сеп 14, 2021 at 22:53

Velika šteta nenadoknadiva u ovom trenutku!Deki brate nisi mi jasan uopšte,ili neznaš,ili si neiskusan ili se plašiš necega neznam gde bi te svrstao.Igraš dve važne tekme,vodiš protiv Proletera 2-0 u 30min a ti naše najače adute Kataia,Ivanića,Pavkova,Rodića,Sanoga…držiš u igri celu utakmicu i rizikuješ da se neko povredi,i šta si uradio!Čega se bre plašiš samo to nam objasni bre!

Reply

Leave a Comment