Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоЖенски ватерполоНајновијеРегионална лига

Реми Звезде за крај првог турнира Дунав лиге

У последњем колу првог турнира Дунав лиге, који се данас завршава у Бечеју, Црвена звезда је одиграла нерешено са Универзитетским тимом Велике Британије, а после веома неизвесне завршнице резултат је био 10:10 (4:1, 2:2, 1:2, 3:5).

Црвено-беле су тако први турнир регионалног такмичења завршиле са 10 бодова, односно три победе и једним ремијем.

Одлично је почела Звезда и повела је 2:0 головима Сесилије Диаз Месе и Ане Мамоглу. После једног гола Велике Британије, серију су наставиле исте играчице, па је после осам минута било 4:1. Ту разлику црвено-беле су одржавале и у другом периоду, када су погађале Татјана Теодоровић и Јелена Шарац, за вођство од 6:3 на полувремену.

Велика Британија је припретила у трећој четвртини, када је после два напада са играчем више стигла на само гол заостатка (6:5), али је тај налет зауставила Христина Илић голом за 7:5. Екипа Драгане Ивковић је константно одржавала два гола предности у четвртој четвртини, али је у самој завршници концентрација попустила и Универзитетски тим Велике Британије је са два гола у завршници стигао до изједначења.

Ана Мамоглу је била најефикаснија са четири гола, док је Сесилија Диаз Меса постигла три, а по једном су погађале Татјана Теодоровић, Јелена Шарац и Христина Илић.

Црвена звезда је играла у саставу: Димитријевић, Пејчић, Ј. Лујић, Теодоровић 1, И. Лујић, Мамоглу 4, Миловановић, Шарац 1, Диаз Меса 3, Илић 1, Гашић, Тодоровски, Лукић.

The post Реми Звезде за крај првог турнира Дунав лиге appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment