Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Станковић: „Емотивно вече на Маракани“

Шеф стручног штаба Дејан Станковић изнео је утиске после победе нашег тима над екипом Пролетера у оквиру осмог кола Суперлиге Србије (3:0).

– Прелепо вече, хвала навијачима на пуно емоција. Исти дан се прославља рођендан Маракани и мени, то кад се споји у једно буде изузетно емотивно. Много добра утакмица, као  што смо прижељкивали. Једино што могу да приговорим је та завршница, имали смо 10 зицера са пет или шест метара, то морамо да решавамо, да већ у петнаестом минуту буде резултат какав хоћемо. Не желимо да до 75. минута, не могу да кажем да бринемо, али да  раније решавамо утакмицу, како бисмо имали простор за већу ротацију. Идемо даље, после паузе смо доста добро изашли, одиграли квалитетан меч. Сад улазимо у две утакмице које су много важне за цео клуб и наше навијаче – истакао је Станковић.

Говорио је шеф стручног штаба Дејан Станковић и о навијачима који су направили феноменалну атмосферу и на сјајан начин обележили рођендан стадиона „Рајко Митић“.

– Феноменалан ветар у леђа је публика, 20 хиљада људи, могу само да им се захвалим и да их позовем да дођу у што већем броју. Увек нам пружају подршку и верујем да ће их бити још више – поручио је Станковић.

The post Станковић: Емотивно вече на Маракани appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment