Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЖенска кошаркаКошаркаНајновијеПрипреме

Црвено-беле гошће на турниру у грчкој Коници

Кошаркашице Црвене звезде учествоваће од 10. до 12.септембра на турниру у грчком граду Коница, регијa Јанина, у склопу припрема за наредну сезону. Данас провера у Скопљу против Бадела.

Уз Црвену звезду, која ће бити гост турнира, учествоваће грчки прволигаши ПАС Јанина, ОА Хања и Елефтерија Мосхату, потенцијални противник у Еврокупу.

Црвено-беле ће у петак 10.септембра, првог дана турнира, одмерити снаге са екипом Хање од 19 часова. У суботу од 18 часова противник ће бити Елефтерија, док ће у недељу од 15 часова турнир затворити утакмицом против Јанине.

У понедељак изабранице Драгана Вуковића су одиграле прву утакмицу у досадашњем делу припрема у Крагујевцу, против Радничког, и славиле 81-49. Пре доласка у Грчку, данас је на програму пријатељска утакмица против Бадела 1862 у Скопљу са почетком у 18.30.

Тренер Драгана Вуковић је на турнир повео следеће играчице: Невена Наумчев, Александра Катанић, Тамара Чорто, Нађа Недељков, Марија Авлијаш, Хелена Ковачевић, Лара Бошњаковић, Ана Милановић, Јована Спасовски, Дуња Зечевић, Милина Мишељић, Маша Јанковић и Милица Бојовић, са екипом ће бити и кондициони тренер Борис Ристановић и физиотерапеут Лука Јојић.

The post Црвено-беле гошће на турниру у грчкој Коници appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment