Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеРепрезентацијаФудбал

Борјан води Канаду ка СП у Катару 2022.

Док већина фудбалера Црвене звезде тренира у Београду, спремајући се за наставак сезоне, Милан Борјан на северноамеричком континенту бије битке за пролаз на Светско првенство. Селекција Канаде, чије боје брани, гостовала је у Нешвилу и против екипе САД изборила реми – 1:1 (0:0).

За тај резултат најзаслужнији је управо капитен Црвене звезде. Зауставио је многобројне нападе домаћина, спасавао гол чак и после неспретног покушаја његовог саиграча да интервенише. На друштвеним мрежама, навијачи управо Борјана означавају као најзаслужнијег за нерешен резултат.

Српски чувар мреже ипак ништа није могао у 55. минуту, када је његва одбрана дозволила Аронсону, фудбалеру салцбурга да у 55. минуту из непосредне близине погоди мрежу. Канада је изједначила само седам минута касније поготком Кајла Ларина, нападача Бешикташа.

Другим ремијем у две утакмице, Канађани су трећи на табели. Води Мексико с максималним учинком, испред Панаме, која има четири бода.

(извор/фото: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/kanada-slavi-borjana-branio-udarce-i-tudjih-i-svojih-igraca-video-307335/?fbclid=IwAR3K6eSePfLsibotYO1jreJwIwKuEU0GsfNhkjJ2t3z-WQUu3sjBWP87cY8

Повезане вести

Leave a Comment